Екзекуторът на Барса клекна пред Реал

09:00
Екзекуторът на Барса клекна пред Реал
Реал Мадрид победи като гост Еспаньол с 2:0 в късния съботен мач от програмата на испанската Примера и се доближи само на 4 точки от лидера Барселона, който днес гостува на Атлетико Мадрид. Головете за 10-а поредна победа на "кралския клуб" вкараха Гути в 67-а и Раул в 72-а минута.

Преди почивката набралият самочувствие след успеха над Барселона тим на домакините създаде няколко опасни положения пред Икер Касияс, но до гол не се стигна. Ариен Робен пък можеше да изведе Реал напред, но също не успя и полувремето завърши при нулево равенство.

В 67-а минута Гути изведе "белия балет" напред с чудесен гол от пряк свободен удар. Пет минути по-късно Раул сложи точка на спора, оформяйки крайното 2:0 в полза на своя тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

barcata_
05.03.2009 01:10

абе бастун то и майкати е клякала ма нали не споменаваш е то сиг те е срам ма как и да е атлетико нема ни даде мач повярвай но най ме дразни нас мое ни бие с некав касмет но реал неможе и да ги победи но мисля сега кръга атлетико ще ги смачка с 3-1 крайно времее атлетико да се сети да играе срещу белия боклук а ти пич си малчи нети е бг че да си лягат всички отбори малко мисли ма сиг неможеш но се пак глупака си е глупак *stop*

Bi0hazard
01.03.2009 13:06

също така знаем че Атлетико прави същата работа като винаги кляка на БарЦата. Просто връждата между тези градски съперници е много голяма и винаги са готови да пуснат(както в случая Еспа и Атлетико) *wink*

brymbyr
01.03.2009 11:19

Еспаньол си е отбор на Реал от много години насам.Бият в дербито срещу Барса и после пускат на Реал...