Батков: Левски винаги е бил в борбата за титлата

19:48
Батков: Левски винаги е бил в борбата за титлата
Левски винаги е бил в борбата за титлата, отборът играе много силно през пролетния полусезон", обяви президентът на "сините" Тодор Батков след победата над Локомотив Пловдив с 3:2 на стадион "Георги Аспарухов".

" Левски винаги е бил в борбата за титлата. В сравнение с по-миналата и даже с миналата година, като че ли вървим по-добре по график. Няма да сме есенни първенци, но отборът обикновено играе много добре през пролетния полусезон. С няколко попълнения, новия треньор и вярната ни публика се надявам да станем страшилище", сподели Батков след успеха.

Той разкри как стоят нещата с нападателя Сьорд Арс, който отбеляза два гола в днешния мач. "Не съм връщал аз Арс в състава. Не се бъркам в тези работи. Това си е правомощие на треньора, тогава и директор. В края на краищата, футболистът трябваше да бъде изваден от летаргията, в която бе изпаднал. Аз говорих с него, той ми призна, че е в психическа дупка, но ме помоли да му дадем шанс. Обеща още до Нова година да вкара десетина гола", каза Батков.

Президентът на Левски коментира изказването на премиера Борисов, който заяви, че търси голям спонсор за отбора. "Господин Борисов е спортен човек, имали сме разговорили. Надявам се да бъде успешно това, за което сме говорили и то да бъде оценено достойно от публиката на отбора на народа. Не мога да ви кажа подробности", допълни адвокатът. "Дано се съобразят с искането ни за оставка на Коце Костадинов. Тези, от които зависи, да не забравят откъде са излезли, както и синовете им", завърши Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация