Робиньо и Ибра скриха топката на Катания, възходът на Милан продължава

17:51
Робиньо и Ибра скриха топката на Катания, възходът на Милан продължава
Милан победи Катания с 4:0 у дома в мач от поредния кръг на италианската Серия "А".

Двубоят започна с опасни атаки към вратата на гостите. В 3-а минута Тиаго Силва след центриране от корнер стреля опасно с глава, но ударът му мина покрай страничната греда. В 7-а "росонерите" получиха дузпа за фаул срещу Робиньо. Ибрахимович се нагърби с изпълнението на наказателния удар и бе точен за 1:0. Последваха минути, в които Катания бе по-активният отбор и създаде доста работа за Абиати и защитата пред него. Сицилианците имаха и претенции за дузпа след игра с ръка на Дзамброта в наказателното поле. "Червено-черните" обаче убиха ентусиазма на "слоновете" с втори гол в 24-а минута. Робиньо финтира защитник отляво и с прецизен шут по земя покачи на 2:0. Секунди след това Зеедорф пропусна да отбележи трето попадение, останал сам срещу вратаря на гостите. До края на първата част Милан организира по-опасните атаки. В 42-а минута Амброзини стреля с глава и стражът на Катания като по чудо изби от гол линията.

След почивката темпото на игра падна, а "росонерите" бяха по-добрият отбор. В 68-а минута след чудесна атака Робиньо стреля, топката мина между краката на вратаря и се насочи към мрежата. Лоди от Катания опита да я спре, но не успя и си вкара автогол. Четири по-късно стражът на "слоновете" отрази шут от фаул, но Дзамброта бе на точното място, за да вкара четвърти гол. В игра за Милан се появи Индзаги, който в 85-а минута пропусна от чиста позиция.

Резултати от всички срещи от днешната програма в Серия "А":

Дженоа - Интер - отложен
Милан - Катания 4:0
Аталанта - Каляри 1:0
Чезена - Лече 0:1
Киево - Фиорентина 1:0
Лацио - Парма 1:0
Удинезе - Сиена 2:1
Наполи - Ювентус - отложен

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Neill_88
06.11.2011 18:04

фенове на Серие А,присъединете се към страницата във фейсбук независимо на кой италиански отбор сте фен.Страницата се казва Serie A - Bulgaria

Браво на Милан!Разбили са ги!

manutd_forlife
06.11.2011 17:59

трябва да кажа много добре се сработват ибра и Робиньо. Много хубава атака имат *beer*

MAGICO_MILAN
06.11.2011 17:55

Много добър мач, ако продължаваме така титлата е наша, а защо не и нещо повече в ШЛ*beer*