Децата и младшата на Спартак Плевен бият наред

13:25
Децата и младшата на Спартак Плевен бият наред
Децата и младшата възраст на Спартак Плевен продължават да бият наред в шампионатите на двете възрастови групи в Зона Велико Търново. Вчера и двата отбора записаха победи над гостуващите формации на Янтра Габрово.

Първи се разправиха с противника юношите, водени от Николай Боянов. Още през първото полувреме те си осигуриха конфортна преднина от 2:0, която остана непроменена до края на мача. Резултатът беше открит след 20 минути игра след премерен шут на Илиян Богомилов. След него и Силвио Кирчев се разписа след като си възползва от зле изчистена от вратаря топка и просто подложи крак, за да я вкара в мрежата. Победата можеше и да е по-изразителна, но през второто полувреме съдията отмени гол, дошъл след отлично изпълнен корнер. В същото време лидерът до миналия кръг Сторгозия (Плевен) загуби от Етър и това направи класирането на върха изключително оспорвано. Очаквайте повече подробности за него в понеделник!

Децата на Спартак също продължиха с победите и плътно следваш кандидатът за шампион Литекс. Вчера възпитаниците на Цветомир Младенов постигнаха още по-изразителна победа над Янтра, отнасяйки ги с 4:0. Мачът имаше интересен развой. През първите 45 минути "синьо-белите" смачкаха противника, но той се бранеше с 10 човека и до гол не се стигна. Още в началото на второто полувреме, обаче, Спартак вкара набързо и четирите гола и отказа гостите. До края на мача можеше да паднат и още попадения, но целта пред отбора беше не да разгромява противника, а да наблегне на точните отигравания.

В последния кръг от есента двете формации на Спартак гостуват на втория отбор на Етър, който е пълен аутсайдер в групата. Победите изглеждат лесни, но футболистите в синьо-бяло ще се постараят да не си създават излишни главоболия и да спечелят с разлика.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари