Страшно меле на "Армията", трима повалени с шутове

13:23
Страшно меле на "Армията", трима повалени с шутове
Академик София и Септември Симитли завършиха наравно 1:1 в среща от XI кръг на Западната "Б" група. След това равенство "Студентите" продължават ужасното си представяне и вече 8-ми мач не могат да спечелят.

Срещата започна в бавно темпо с много брак в действията и на двата отбора. В началото рядко футболистите си подаваха повече от 2-3 точни паса. Въпреки това действията на гостите от Симитли бяха малко по-точни и те по-често стигаха до вратата на Академик.

В 17-ата минута Септември откри резултата. След изпълнение на корнер се получи разбъркване в наказателното поле на домакините и най-съобразителен се оказа Калоян Стоянов, който необезпокоявано откри след удар по земя пред погледите на слисаната защита на Академик.

В 25-ата минута гостите можеха да удвоят преднината си, но след удар от близко разстояние с глава стражът на "Студентите" реагира отлично и спаси вратата си.

Отборът на Академик така и не успяваше да намери себе си и почти по никакъв начин не успяваше да застраши вратата на гостите. Действията на домакините бяха прибързани и неточни и играта им определено не вървеше.

Втората част домакините от Академик се опитаха на натиснат противника, който от своя страна се по прибра и разчиташе основно на контраатаки.

Към края на срещата "Студентите" опитаха стихиен натиск, който даде резултат. Две минути преди края на срещата след разбъркване в наказателното поле на гостите от Симитли влезлият като резерва Петко Петков се оказа на точното място и изравни резултата.

Веднага след изравнителното попадение обаче дойде време и за най-грозните сцени от срещата. След брутално нарушение срещу Влади Иванов от Академик гостите от Симитли незнайно защо тръгнаха да се бият с играчите на Академик.

В баталните сцени се включиха и целият щаб на гостите, в последствие щаба на Академик се опита да успокои нещата. В крайна сметка на земята след зверски шутове се оказаха трима играчи на Академик, се казва в съобщение на официалния сайт на "студентите".

Вместо да прекрати мача или поне да изгони виновниците за боя, главният съдия се уплаши и извади само жълти картони на виновниците, а по непонятни причини изгони резервния играч на домакините Кристиян Велинов.

След като нещата постихнаха, всеки на стадиона очакваше продължилите около 6-7 минути неприятни сцени да се превърнат в продължение на срещата. Но противно на очакванията и на логиката главният съдия се изплаши и не даде дори и минутка продължение и в крайна сметка двата отбора си поделиха по една точка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация