Видима без трима титуляри за гостуването на Славия

15:18
Видима без трима титуляри за гостуването на Славия
Трима от основните футболисти на Видима Раковски пропускат мача със Славия – Иван Тодоров, Самет Ашимов и Калин Щърков.

Левият бек Калин Щърков е контузен. Той получи травма в коляното по време на мача със Светкавица от миналия кръг и пропуска срещите до края на есенния полусезон. Самет Ашимов пък е наказан за получения червен картон също в мача от миналия кръг. Старши треньорът Костадин Ангелов няма да може да разчита и на Иван Тодоров, който е преотстъпен на Видима от Славия и няма право да играе срещу "белите".

Въпреки проблемите, старши треньорът Костадин Ангелов вярва, че Видима-Раковски има качества да се противопостави успешно на Славия и да спечели точки от мача. "Дошло е време отборът да покаже характер и да вземе точки като гост. Уважаваме Славия като ниво, но това не ни пречи да излезем и да победим", заяви ден преди мача със Славия старши треньорът Костадин Ангелов.

Мачът ще бъде ръководен от съдийска тройка от Варна. Главен рефер ще бъде Цветан Кръстев, а негови помощници - Пламен Хаджийски и Александър Атанасов. Четвъртият рефер е Никола Попов от София. Двубоят в събота е на стадион "Славия" в София от 14.30 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация