Реднап: Беше ми трудно да дишам

13:27
Реднап: Беше ми трудно да дишам
"Не можех да дишам. Не бях уплашен, ако трябва да бъде честен, но това бе явен знак, че трябва да се направи нещо", сподели мениджърът на Тотнъм Хари Реднап, който претърпя лека операция за отпушване на коронарните артерии.

64-годишният мениджър на "шпорите" бе опериран в сряда и пропусна снощния двубой на своя тим с Рубин Казан от Лига Европа, загубен в Русия с 0:1. Той ще се завърне на скамейката на своя тим "след около две седмици", но днес сподели в интервю за сайта на вестник "Сън":

"Имам вкъщи пътека за тичане и на няколко пъти през седмицата обичам да потичвам по половин час, за да съм във форма. Този път включих машината, но успях да тичам само около две минути и усетих силни болки в гръдния кош. Нещата се влошиха и не можех да дишам. Когато се случи, аз знаех, че трябва да спра моментално, така че това и направих".

Реднап продължи: "Спрях да тичам и веднага отидох при доктора на Тотнъм. Той ме заведе при специалист в събота, а в понеделник вече бях в болницата. Имах блокирани артерии от известно време и пиех хапчета, както много хора на моята възраст".

Босът на Тотнъм разказа и за самата операция: "Дори не бях в пълна упойка. Бях почти в съзнание, докато те си вършеха работата, но сега вече всичко е добре. Не съм имал инфаркт. Просто специалистът ми каза, че трябва да се погрижа за артериите си. Свършихме работата и сега съм тук. Усещам се добре и всички ми казват, че ще чувствам много по-добре от преди. Късметлия съм, че работя в сфера, в която е пълно със специалисти и експерти, които могат да се грижат за тебе".

Относно своето завръщане на скамейката на "шпорите", мениджърът каза: "След този уикенд имаме пауза за националните отбори. След това се връщам в Тотнъм и на тренировъчното игрище. Това няма да ме спре да си върша работата. Обичам футбола и няма да си тръгна скоро от него. Мога да уверя всички, че съм добре. Тази операция няма да ме спре да тичам, даже смятам един ден да участвам в маратон".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация