"Златан се е карал с Гуардиола, с мен се разбираше"

20:10
"Златан се е карал с Гуардиола, с мен се разбираше"
Лионел Меси заяви, че никога не е бил в конфликт със Златан Ибрахимович, който си тръгна скандално от "Камп Ноу".

"Разбирах се много добре с Ибра, всички футболисти също. Ако е имал някакъв проблем, е било с треньора, а не с нас", сподели Лео, цитиран от испанските медии.

Според пресата в Швеция именно желанието на Меси да играе в халфовата линия е една от причините Златан Ибрахимович да недоволства.

"С Вия се разбирам добре. Най-важното е, че аз и Давид знаем, че всички писания за конфликт са лъжа. Нямам проблем нито с него, нито с друг съотборник", убедено заяви Бълхата.

"Головият рекорд не ме вманиачава", каза още "десетката" на каталунците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesc4barca
03.11.2011 23:16

сега ли разбрахте, че му викат бълхата ... потресен съм

kolio_vg
03.11.2011 21:31

Колко ви е яд,че Барса направиха в последните 5 години толкова много,че направо не се сдържате *joking**joking*

BornToHate
15.11.2011 02:46

Е ти какво искаш да ти отговори? Каталунец е и следователно не е от най-умните. Подразнил се е от това, че най-интересното нещо в цялата статия е сравнението на един от любимците му с ПАРАЗИТ, а и всичките коментари под темата са за тази думичка - "бълхата". Ти какво искаш да ти отговори? Човека виновен ли е че не е способен да измисли нищо смислено? Решил е да ни съобщи, че някой си го било яд. Ами нека си го каже бе, щом му е на сърце.... Вероятно щеше да е хубаво да ни каже и кой е тоя дето го е яд и в крайна сметка за какво го е яд толкова,но.... може пък да има продължение *smile*

Jurka5
03.11.2011 21:58

Сега защо се заяждаш? Просто на хората им стана интересно как му викат и аз доскоро не знаех и също ми беше смешно. Затова ли да ги е яд,че му викат "бълхата" ? Осъзнай се..

gaitaneca
03.11.2011 20:53

хахахахахаха бълхата това ли му е прякора еее ? *joking*