Радуканов: Купата е стимул, мечтите ми в турнира са големи

18:11
Радуканов: Купата е стимул, мечтите ми в турнира са големи
"Жребият ще ми хареса, ако отстраним съперника и продължим в следващия кръг", каза треньорът на Ботев Пловдив Милен Радуканов, след като "канарчетата" изтеглиха" Ботев Враца на 1/16-финалната фаза в турнира.

"Това, че се паднахме с отбор от "А" група ни дава шанс да видим на какво ниво сме. След този мач ще си направим извод дали може да осъществим целите, които сме си поставили, както и по какъв път трябва да вървим по-нататък. Истината е, че не познавам добре отбора на Ботев Враца и тепърва ще го следим", заяви още Радуканов.

"Най-важната цел пред нас е първото място в първенството и промоцията в елита. За мен и за отбора обаче, Купата е един голям стимул. Ние сме максималисти и ще се стремим да стигнем колкото може по-далеч. Аз лично имам големи надежди и големи мечти в този турнир", допълни треньорът на Ботев Пловдив.

"Момчетата се стараят, влагат се максимално в тренировките. Опитваме се да променим някои неща, но няма да е лесно, защото във футбола трябва време, за да постигнеш идеите, които имаш. Най-важното е, че има желание и старание в играчите", завърши младият специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация