Рууни: Няма проблем да играя като халф

09:37
Рууни: Няма проблем да играя като халф
Няма проблем отново да играя в халфовата линия, сподели нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни.

Мениджърът на "червените дяволи" експериментира, като пусна английския национал в средата на терена при победата над Оцелул Галац с 2:0.


"Играх често в халфовата линия, когато бях по-млад. Ако сър Алекс ме помоли и друг път да играя на тази позиция, тогава няма проблем. Това къде ще играя зависи изцяло от него", каза Рууни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lubo0o
03.11.2011 15:30

По добре се справя от Гипсън , Карик и Андерсон .... Въпреки , че Андерсон е на приливи и отливи и маже да играе супер мач , но после може да разочарова много , просто не е постоянен .... В началото на сезона Клевърли и Андерсон се допълваха и играеха много добре , дано САФ се осъзнае и ги пусне отново заедно в игра .... А за това , че на Манчо им трябва някой в средата си е проблем от много време , но защо този някой трябва да е 40 млн ... Сигурен съм , че САФ може да намери и по евтин избор .....

rooney_fen_256
03.11.2011 14:29

Еми САФ вижда, че се нуждае от класен халф и тъй като му свиде да извади 40 млн. за Снайдер е решил да преквалифицира играч със качествата на Руни като халф и сигурно ще залага на Уелбек и Ернандес в атака.

bigred81
03.11.2011 12:33

не е за халф,направи няколко много груби грешки и ако противника беше по класен отбор щеше да се възползва от тях

BerbaTheBest
03.11.2011 11:26

Като халф според мен не е хубаво да играе .По- добре изтеглен зад нападателя или нападателите !