Марадона към Касано: Футболът се нуждае от теб

20:06
Марадона към Касано: Футболът се нуждае от теб
Аржентинската футболна легенда Диего Марадона, който в момента пробва треньорските си умения в Близкия изток, прати отворено писмо до нападателя на Милан Антонио Касано, на когото ще бъде направена сърдечна операция. Ето какво пише легендарният футболист на ФантАнтонио:


"Не знам дали е възможно да се раздели мъжът от футболиста и обратното. Мисля, че не. Мисля си, че е много трудно за тези, които практикуват нашата великолепна професия, които често се случва да са израснали в компанията на футболната топка вместо в компанията на приятели. Но има моменти, в които мъжът, повече от футболиста, трябва да бъде силен. За себе си, за неговите деца и негова фамилия. Това са миговете на страдание. Също така и за физическото здраве. Знам за какво говоря и също така знам, драги ми Касано, че в този момент разбираш добре какво имам предвид.


Много мисля за теб през последните дни. Инцидентът, който те сполетя ме разстрои много. Наясно съм какви мисли ти минават през главата, страховете, въпросителните, които ти минават през главата. Познавам добре това чувство на загуба и, защо не, дори на самота, която те кара да виждаш всичко черно. Знам, знам наистина добре и затова в този миг се чувствам близо до теб и Рино Гатузо, който също преживява тежък и труден момент.


Но, драги ми Антонио, също така съм сигурен, че с твоя позитивен характер, който помня отлично от момента, в който се засякохме в Рим, твоята силна физика и помощта на всички, които са близо до теб и те обичат, ще ти помогнат да преодолееш сполетялата те беда. Така в очакване знаейки, че скоро ще си във форма и спокоен в семейството, си пожелавам да те видя в най-скоро време как гониш футболната топка.


Пожелавам го на футбола, защото фантазията, която предлагат талантите като теб, никога няма да е достатъчна. Затова успех, приятелю мой".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
02.11.2011 22:38

Чакайте бе,защо нападате brisi,може просто да не се е изразил правилно.

cesc4barca
03.11.2011 08:31

то феновете на арсенал все са неразбрани

beckham_07
02.11.2011 20:43

А ти си глупав! Много доблестен жест на Марадона. Не съм очаквал подобно нещо от него !!!!!!! *devil*

brisi
02.11.2011 20:34

тоя е луд......

kaligyla
02.11.2011 21:41

ти си едно доста просто мом4е не виждам нищо нито смешно нито странно в това което му е написал