Сър Алекс: Излизам на \"Уембли\" с младите

20:54
Сър Алекс: Излизам на \"Уембли\" с младите
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че ще играе с младите си футболисти във финала на Карлинг Къп срещу Тотнъм в неделя, тъй като според него предстоящото гостуване на Нюкасъл във Висшата лига е с по-голям приоритет за "червените дяволи".

Шотландецът призна, че не смята да пуска по-голямата част от титулярите срещу лондончани, само за да вдигне купата за трети път в своята кариера. Сигурни в състава са Дани Улебек и Дарън Гибсън, а Фърги призна, че ще има много непознати лица на терена в неделя. Той заяви:

"Ще играя с младите в неделя, Гибсън и Уелбек ще бъдат на терена, защото заслужават. Джонатан Евънс е друго момче, което заслужава да играе, така че се надявам да бъде готов. Рафаел да Силва най-вероятно щеше да играе, но момчето има тежък месец с травмата в глезена и нямаше късмет. Ние трябва да спечелим, защото ние сме успешен клуб, тъй като имаме манталитет на победители. Ние знаем какви са ни приоритетите и това ще повлияе на избира ми на състав за неделя. Имаме много важен мач с Нюкасъл в сряда и нашите приоритети винаги са били Висшата лига и Шампионската лига."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

koko
01.03.2009 08:19

Великана в футбола знае своята работа перфектно познава противника и сте взвмв тази куапа *smile* победаааааааааааааааааа
man u

incrediblefan
28.02.2009 00:38

Ще го видим тва твърдо 2.... *wink* САФ ще излезе с някой младоци които ще искат да се докажат..така че не отписвайте Юнайтед

fena_b
27.02.2009 22:43

тотнъм може и да победят все пак това е единственото нещо,което ще спаси сезона за "шпорите".Освен това сър Алекс ще направи най разумното нещо-да запази титулярите за битката срещу борещия се за оцеляване Нюкасъл. Ман.Юнайтед-Тотнъм-твърдо "2"