Батков дава шанс на Гонзо да довърши започнатото

10:15
Батков дава шанс на Гонзо да довърши започнатото
Георги Иванов ще трябва сам да извади " Левски" от кризата, в която "сините" попаднаха след дербито с ЦСКА. Оставката му е отхвърлена и той остава начело на отбора. Гонзо беше привикан вчера от собственика на клуба Тодор Батков, който оповести решението си. То е било гарнирано и със здраво конско за играта, която показва тимът напоследък. "Сините" допуснаха загуби и в четирите си ключови гостувания от началото на сезона. Особено болезнена беше тази от ЦСКА, която ги закотви на четвърто място в класирането. "Стягай се и оправяй всичко!", това нареждане е получил Гонзо. Засега обаче не е ясно какви мерки ще предприеме самият Иванов, за да изправи отбора на крака. Няколко пъти на "Герена" намекнаха, че ще има промяна при играчите. Доста от титулярите се представят неубедително въпреки доверието, което им се гласува. Освен това се забави и налагането на юноши в отбора, което досега беше оправдавано с гоненето на резултати.

Гонзо не е привиквал щаба си да оповести решенията, които ще вземе, или да търси съвет от помощниците си. Той разпусна отбора за два дни в очакване на въпроса около оставката.

"Сините" се събират днес сутринта за първа тренировка. След заниманието, което се чака с огромен интерес, ще има пресконференция, но на фенклуба. Агитката ще говори за инцидента в сектор "Б" след края на дербито.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
31.10.2011 15:43

мислите ли,че батков е толкова прост,че да не разбере ситуацията в клуба,според мен му ''дава шанс'' за да спечели нужното време за намиране на нов вариант

isai__70
31.10.2011 11:24

Стига с тези глупости-последен шанс-за какво-да изпаднеме в Б група-Гонзо като играч беше добър,но като треньор е гола вода-той самия не вижда ли че отбора не върви-по-добре да се махне сам-и мустакатия да не му дава,той пак да напусне-иначе ще се радваме ако влезем и в десетката

Fozzera
31.10.2011 10:22

"Батков дава шанс на Гонзо да довърши започнатото"-Демек да ни извади от А група....

1PRINCE1
31.10.2011 22:23

да мисла че това ще направи