Наско Сираков: Време е за промени в Левски

10:11
Наско Сираков: Време е за промени в Левски
Легендата на Левски Наско Сираков изригна срещу мениджъра на "сините" Георги Иванов - Гонзо и компания. Бившият изпълнителен директор на клуба призова собственика Тодор Батков да изхвърли на секундата настоящите спортно-технически шефове на "Герена". Наско обясни, че прекалено дълго е мълчал по темата и сега чашата е преляла.

"Всички бездарници вън от "Герена"! Две и половина години само лъжи, клишета и глупости, а Левски върви стремглаво надолу. Батков трябва на секундата да изхвърли целия спортно-технически щаб. Половин България страда заради тия и това, което причиниха на Левски. Заради тях хора като мен не стъпват на стадиона. За какво да ходя на "Герена", за да ме обвинят пак, че съм хващал съдии срещу Левски?!", заяви Сираков.

Според последните информации Наско Сираков и Станимир Стоилов са пред завръщане в Левски, но все още не е уточнен точният момент, в който това ще се случи. Възможное и двамата да бъдат назначени още тази седмица, но може и завръщането им в клуба да бъде отложено за дните около Нова година. Това зависи само от Тодор Батков, който още не е решил дали да приеме оставката на Георги Иванов сега или да изчака до края на сезона.

Наско Сираков обясни, че до вчера по обяд Тодор Батков не се е свързвал с него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

termil
31.10.2011 14:31

гонзо трябва да остане тои е наи добрия какавто беше като играч такъв е и като тренъор като няма кои да му купува мачовете е една голяма НУЛА.

faraona9696
31.10.2011 14:16

само наско сиаков номер 1 прав е да се махат вси4ки само да останат станамир и наско и левски ще върви на пред и ще ма4ка

manutd_forlife
31.10.2011 10:33

офф защо в България се е така една година левски е страхотен за българските стандарти и веднага след това са ужасни... Същото е и с Цска.