Вияш-Бояш: Няма да променим атакуващите си възгледи

12:34
Вияш-Бояш: Няма да променим атакуващите си възгледи
Мениджърът на Челси Андре Вияш-Бояш е категоричен, че няма да сменя стила на игра на тимът от "Стамфорд Бридж", независимо от тежката загуба от Арсенал.

Въпреки, че Челси играха офанзивно срещу съперниците си от топ 4, те загубиха от Манчестър Юнайтед и Арсенал, но въпреки това Вияш-Бояш няма намерение да променя тактиката си.

"Нашата философия е важна, както за клуба, така и за самата личност. Никога не трябва да продаваш евтино възгледите си. Ние сме твърдо зад философията си на игра", заяви Вияш-Бояш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Double_De
31.10.2011 00:07

Защо по дяволите Луиз не игра?!? Бърз е и прави страхотни пасове и пробиви! Защо Микел игра?!? Защо Мейрелеш не игра? Също е бърз, градивен и има страхотен завършващ удар... Защо не изкара Торес, все едно бяхме с човек по-малко.............Защо Анелка не игра, а пусна Малуда................*silent*

peterdeadman
30.10.2011 17:07

Не я променяй, Сити да бият със 6 гола и да ти налеят малко акъл в главата.. Той работи само със атаката, защитниците да се оправят.. Ми то не става така..

Chelsea_Boy_Fan
30.10.2011 23:13

Добре кажете, къде ни е проблема в защитата ??? Да има някой дупки ама Бояш ще си ги нареди..Гледай атаката Торес и Мата се справят отлично..Ако се превлекат играчи, като Мата играта ще ни потръгне имайте търпение има още време до края стават и обрати примерно Арсенал всички казваха, че няма да бъдат в топ 5 но ся могат дори да се борят и за титлата ..Говорете, когато са последните кръгове тогава се определя топ 5..А до колкото до челси остава само да си Бояш да си нареди играчите на правилните позиции и играта ще потръгне както в офанзивен така и в атакуващ.. ---------------------------------------------- До коментар [#4] от peterdeadman: Къде са Сити къде са челси ...Сити си купиха добрите играчи Манчини си нареди състава и чесно да ти кажа защитата им още не им е атакувана сериозно...Сигурен съм, че след една атака на Мата и Торес защитата ще окапе.. --------------------------- пп : Преди да почнете да ме хранете и да ми давате (-). Това е моето мнение към ваз..

georgechelsea
30.10.2011 19:06

тук съм напълно съгласен с теб как така Сити могат да играят добре в атака но също така добре и в защита а Челси не

EvilMan
30.10.2011 15:19

да ама Босингва е по бърз и нахлува отдясно .. трябва Тери и Луиз да са централни бранители и всичко ще е наред !

mrkamenica
30.10.2011 12:57

Само искам да видя Давид Луиз, така ще се внесе повече скорост според мен

Fabregas_boy
30.10.2011 14:38

А и Иванович ще е по-стабилен на десния бек,имам предвид няма да оголва пространството.