Сайтът на Юнайтед отписа Бербатов за финала на \"Уембли\"

12:58
Сайтът на Юнайтед отписа Бербатов за финала на \"Уембли\"
Официалният сайт на Манчестър Юнайтед по доста странен начин пренебрегна българския национал Димитър Бербатов за предстоящия финал на Карлинг Къп.

"Червените дяволи" излизат в неделя, от 17:00 часа на стадион "Уембли", в спор за трофея с отбора на Тотнъм, а в публикуваната анкета в сайта на клуба, в която привържениците на отбора могат да гласуват как да изглежда нападението на Юнайтед, липсва имено на Димитър Бербатов.

Причината за отсъствието на национала ни, е че той не е взимал участие в срещите от Карлинг Къп и за това не присъства в избора на феновете. Сред предложенията за атакуваща формация на "червените" са трима играчи Уейн Рууни, Карлос Тевес и Дани Уелбек, а двойките между които може да се избира са: Уейн Рууни - Карлос Тевес, Уейн Рууни - Дани Уелбек и Карлос Тевес - Дани Уелбек.

Дай своя глас ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

haidukovi
27.02.2009 16:14

а бе Бербатов 6е играе независимо дали ше е титуляр ама тоа уелбек кога некой ше го пусне да игра в такав важен мач

machocka
27.02.2009 14:00

Феновете са като учениците , а господина е АЛЕКС !!! Така че той има последната дума не си правете илюзии че няма да пусне Н1 за месец Януари

VasilGeorgiev
27.02.2009 13:12

Руни и Тевез не веднъж са се доказвали като добри партньори в нападение. А и Тевез трябва по често да влиза в игра, че накрая ще избяга в Реал или кадето и да е