Стиви Джи: Футболистите на Ливърпул помогнаха за уволнението на Ходжсън

14:55
Стиви Джи: Футболистите на Ливърпул помогнаха за уволнението на Ходжсън
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард разкри, че играчите на тима са основните виновници за уволнението на бившия мениджър на „червените“ Рой Ходжсън.

Опитният специалист прекара по-малко от шест месеца на кормилото на мърсисайдци преди през януари да бъде отстранен, а неговото място да бъде заето от легендата Кени Далглиш.

Ливърпул се изправя срещу Уест Бромич Албиън където мениджър е именно Ходжсън. Според Джерард слабата игра на играчите е основната причина за отстраняването на Ходжсън от клуба.

„Беше много трудно за Рой, времената бяха трудни за всички в клуба, когато се сменяха собствениците. Може би той стана мениджър на Ливърпул в неподходящ момент“, заяви Джерард.

„Още в момента, в който постът бе овакантен, ужасно много фенове на тима поискаха да бъде назначен Кени Далглиш. Това донесе напрежение за Ходжсън още от първия ден. Той е футболен човек с много опит. Има репутация защото е бил успешен мениджър. Това, че не сработи при нас, не означава, че той е лош треньор. Знаете, че в Ливърпул трябват резултати. Тогава резултатите не бяха добри и за съжаление във футбола тогава се обвиняват мениджърите. Вината обаче не беше само на Рой Ходжъсн. Футболистите също се представяхме под нивото си. Това беше тъжното“, каза още Стивън Джерард.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация