Стойчо надъхал ЦСКА преди дербито

11:57
Стойчо надъхал ЦСКА преди дербито
Стойчо Младенов отново има пръст във вечното дерби между ЦСКА и Левски. Около 20 часа преди двубоя "Екзекутора на Ливърпул" държа реч пред отбора.

Младенов беше ВИП гост на вечерята с ръководители, футболисти и треньори в столичния хотел "Витоша". Собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов са пожелали Стойчо да каже няколко думи пред отбора. В новата история на ЦСКА Младенов е най-големият "червен" кошмар на Левски.

Дълго неговото име се въртеше и сред вариантите за мястото на Милен Радуканов, още преди да има треньорска смяна. Именно при Младенов е и последната титла на ЦСКА. Първият, поздравил Стойчо в салон на вечерята, беше сегашният треньор Димитър Пенев.

В името на "червеното" единство Борисов и Иванов събраха още цесекари като Георги Илиев-Майкъла и бизнесмена Стойне Манолов, който често приютява тима в комплекс "Царско село". Идеята на собствениците бе футболистите да се видят с ВИП феновете на отбора. Повечето играчи минаха един по един да поздравят Младенов. Под негово ръководство от сегашния тим на ЦСКА са играли само капитанът Тодор Янчев, Румен Трифонов, Иван Караджов и Иван Бандаловски. От шампионския отбор през 2008-а са само Янчев и вратарят Караджов, който тогава беше трети страж на "червените".

Играчите останаха само за кратко на вечерята и се прибраха по стаите си. Дори в подобна ситуация вечерният час се спазва като закон. Футболистите нямаха обещани специални бонуси при победа над Левски. Причината са значително завишените заплати през този сезон. В договорите на всеки има записана премия при спечелване на шампионската титла, но не и за купата на България. Сумата при някои от чужденците достига до 50 000 лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари