Цялата тежест ще падне върху Карло Анчелоти

11:08
Цялата тежест ще падне върху Карло Анчелоти
Защитникът на италианския гранд Милан Джанлука Дзамброта заяви след отпадането на отбора от турнира за Купата на УЕФА, след равенство 2:2 с Вердер Бремен на реванша, че застава зад наставника Карло Анчелоти.

"Всички сме много уморени и разочаровани, защото дадохме най-доброто от себе си. Треньорът винаги ни подкрепяше, но сигурно сега цялата тежест от това отпадане ще се стовари върху него. Решението дали той ще остане начело ще бъде взето от ръководството, а не от играчите. Според мен обаче трябва да останем единни и така по-лесно ще преодолеем трудния период, в който се намираме", сподели защитникът.

"Да отпаднеш по подобен начин наистина боли. За пореден път демонстрирахме най-голямата си слабост през настоящия сезон, а именно че често получаваме голове в края на мачовете. Ще трябва да работим в тази насока за да продължим да се борим за Калчото. Отпаднахме за Купата на УЕФА, но все още имаме шанс в първенството и трябва да го използваме. Най-малкото трябва да останем сред първите три отбора в класирането за да играем догодина в Шампионската лига", каза още Дзамброта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
27.02.2009 12:59

Е за тази загуба само ние сме си воновни.2 гола аванс пропиляхме ... *sick*

lubo_309
27.02.2009 11:23

да бе. той анчелоти ще се махне като умре или ако сан сиро се срути *sick*