Лудогорец обеща силна игра срещу Монтана

14:47
Лудогорец обеща силна игра срещу Монтана
От Лудогорец възнамеряват да благодарят за подкрепата на феновете си със силна игра в мача с Монтана.

Тимът от Разград излезе с декларация, която гласи:

" Лудогорец записа първа загуба в дебютния си сезон в А група, но го стори с достойнство като продължи до последната минута на мача с Литекс да преследва основната си цел – да радва привържениците си в Лудогорието и цяла България с красива игра. На стадиона в Ловеч момчетата на Ивайло Петев загубиха три точки, но получиха мощна подкрепа от сърцатата публика, която до края на мача не спря да окуражава любимците си.

Целият отбор, треньорският щаб и ръководството на Лудогорец благодари на всички, които пътуваха до Ловеч и доказаха пред цяла България, че "орлите" имат една от най-верните и гласовити агитки. И тъй като най-подходящият начин да се благодари на публиката не са думите, а играта на терена, нашите футболисти са мотивирани да зарадват привържениците си с красив футбол още следващия понеделник на стадион " Лудогорец Арена". В 14:30 ч. там започва двубоят с Монтана.

В този мач трите точки са важни, но още по-важно е противникът да бъде респектиран от пълен стадион, който ври и кипи при всяка атака на "орлите".

Очакваме всички наши привърженици да бъдат по трибуните в понеделник, за да направим заедно поредния футболен празник в Лудогорието. И тъй като денят отново е работен призоваваме всички работодатели да проявят толерантност и да пуснат желаещите да наблюдават футболната среща.

Очакваме ви на " Лудогорец Арена".

САМО ЛУДОГОРЕЦ!

От ръководството на ПФК Лудогорец".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация