Лаптопа: Дисциплинарната комисия действа тоталитарно срещу мен

15:45
Лаптопа: Дисциплинарната комисия действа тоталитарно срещу мен
Наставникът а Видима-Раковски Костадин Ангелов коментира решение на Дисциплинарната комисия на БФС да бъде наказан да не води отбора в един мач, заради „обидни изказвания в средствата за масова информация”.

„Не знам на какво основание са ме наказали. За какви обидни изказвания става дума? Не мога да приема подобно решение”, заяви Ангелов пред официалния сайт на Видима.

„Ако съм обидил някого, нека той да си потърси правата. Налагането на наказание, без дори да бъда изслушан, нарушава човешките ми права. За мен, вземането на решение по този начин, без да бъде чута засегнатата страна, е проява на вид тоталитаризъм от страна на Дисциплинарната комисия.”

„Решението показва за пореден път отношението на БФС към малките клубове, какъвто е нашия. Що се отнася до предстоящия мач, длъжни сме да търсим победата от първата до последната минута. Тези мачове, срещу пряк съперник са много по-трудни, защото в тях трябва задължително да се побеждава. Затова и трябва да хвърляме двойно повече усилия за да се стигне до победа. Успехът няма как да дойде, ако не покажем агресия и самочувствие”, каза още Коце Лаптопа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация