"Конте не робува на имена, подкрепяме го напълно"

13:06
"Конте не робува на имена, подкрепяме го напълно"
Спортният директор на Ювентус Джузепе Марота заяви, че ръководството на клуба напълно подкрепя треньора Антонио Конте и неговите решения кой да играе и кой да остане извън групата не подлежат на разискване.

Много специалисти и фенове останаха разочаровани, когато вчера за пореден път легендата Алесандро Дел Пиеро остана неизползвана смяна, заедно с Фабио Куалярела. Любимецът на "бианконерите" от миналия сезон Милош Красич пък бе оставен извън групата за мача с Фиорентина.

"Не крием нищо. Красич е в лош период и е нормално да не играе, когато не е във форма. Всички много уважаваме Дел Пиеро, той е най-голямата легенда на клуба, но треньорът е Конте и той преценява кой ще играе и кой не. Ние напълно го подкрепяме", коментира Марота.

"Класирането за момента показва кой си върши работата добре. Не ми се обсъжда все още какво ще правим през януари. До тогава има още много време", допълва спортният директор на торинци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vrajev
26.10.2011 13:11

и все пак вчера дясната страна на отбраната на фиорентина беше под всякаква критика трабваше да е красич там не че пепе се справи зле но красич е по бърз и прави пробиви в наказатлното

ForzaJuve29
26.10.2011 18:47

Да защо?А и срещу Дженуа се осра и има вина за втория гол!

vrajev
26.10.2011 17:02

и го разбра по 2-та мача които изгира ?

ForzaJuve29
26.10.2011 14:18

Красич е много зле този сезон!