Платини: На Бекъм изобщо няма да му е до футбол в Париж

11:52
Платини: На Бекъм изобщо няма да му е до футбол в Париж
След като стана ясно, че ръководството на Пари Сент Жермен иска да привлече бившия английски капитан Дейвид Бекъм, президентът на УЕФА Мишел Платини се изказа негативно за халфа и предупреди водача във френската Лига 1 да не си дава парите.

"Бекъм сигурно много ще се радва да пазарува в Париж. Обичам този футболист, но той вече не е това, което беше преди. Ако дойде в Париж, той ще прави всичко друго, но не и да играе футбол" - заяви Платини.

Бекъм бе поканен от настоящия директор на ПСЖ и бивш негов съотборник в Реал (Мадрид) Леонардо.

Настоящият му отбор Лос Анджелис Галакси, който го привлече през 2007 година, приготвя оферта, за да го задържи в американското първенство след приключване на договора му през ноември.

Има слухове, че КПР и Тотнъм също проявяват интерес към бившия английски капитан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
26.10.2011 22:48

Катарските собственици го искат главно като рекламно лице и ще му измислят някакво място.

hokage
26.10.2011 13:56

а може и да бьде помощник тренйор или да мотивира футболистите това много важна 4аст вьв футбола хората си имат пари и ще ги хар4ат кьдето си искат тьй 4е млькнете

Anders0n
26.10.2011 12:19

Не виждам смисъл от него,в който и да е отбор вече.Отдавна вече не е футболист,а по-скоро рекламно лице...ще струва много пари,с голяма заплата,а насреща почти нищо,сигурен съм,че за половината пари,които ще се дадът за него може да се купи много по-стойностен футболист *thumb_up*

genchooo
26.10.2011 12:26

Точно така