В Турция възхитени от бивш левскар

17:47
В Турция възхитени от бивш левскар
Бившият футболист на Левски Исмаил Иса получи сериозна порция похвали от треньора си в Карабукспор- Юджел Йълдъз.

Иса игра за първи път като титуляр в турското първенство при успеха с 2:0 над Истанбул ББ в 7-ия кръг на турската Суперлига.

"След продажбата на нигериеца Еменике в Спартак (Москва), Карабюкспор все още търси своя централен нападател, който да завършва атаките, пише вестник Фанатик. След като в досегашните мачове шансове получи нападателят Лутън Шелтън от Ямайка, беше ред да се даде шанс и на Иса. Треньорът определено е много доволен от работата, която свърши българинът в атаката".

Победата над Истанбул ББ, е втората за сезона и тя измъкна отбора от зоната на изпадащите. Бившият играч на Литекс Дока също игра в тази среща и получи оценка 5 по десетобалната система, докато Иса е оценен със 7.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dreick
25.10.2011 21:56

В България Се Върши Нещо Абсолютно Абсурдно Как може да бе ?!
добре Гара Продадоха, абе след като си продал Най-добрия в "А'' група най-добрият ти играч и да си продадеш ти и другия нападател и да остамеш без нападател, поне като продадът наи-добрия си нападател Иса щеше да направи много той като играе често е много добър остави си тоя дето знаеш че ще можеш да разчиташ, ама не. Дай да продаде ме Всичко Що пък Не напраихме един Луд сезон Бихме сичко на ред в европа на Всеки мачот Ле По 25 хиляди на Герена и После Дай продай всичко не могат ДА резберат Че като иградът Отбор ще Спеèлят Повече от колкото да продават на ред Толко ме е яд че нема на къде .. !!