От Фулъм се заканиха на Юнайтед

21:38
От Фулъм се заканиха на Юнайтед
Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън заяви, че неговият тим може да се възползва от сгъстената програма на Манчестър Юнайтед и да победи шампионите, когато двата отбора се срещнат в шестия кръг на турнира за ФА Къп.

"Червените дяволи" водят тежка битка в шампионата, имат важен реванш с Интер в Шампионската лига, а тази неделя играя финал за Карлинг Къп срещу Тотнъм. Ходжсън заяви:

"Разбира се, че можем да ги победим! Ние можем да бием Реал Мадрид, Барселона, можем да спечелим срещу всеки тим, който споменете. Да, ние можем да спечелим срещу тях, въпреки че на всички е ясно, че Юнайтед са фаворита в тази среща. Те обаче изиграха доста срещи този сезон, мислят за прекалено много неща и ние ще се представим много по-добре, отколкото последният път, когато се срещнахме с тях."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_krika
27.02.2009 02:55

тоя май не си е пил хапчетата,по-голяма простотия не бях чувал.Ама няма проблем,да е жив и здрав-всеки може да си помечтае малко

DOCENTA
26.02.2009 22:24

Ама това трениорче май нешто се е обаркал.Програмата на Юнайтед наистина е натоварена,но какво от това.Те щте ги бият с резервите,не е нужно да играят "уморените".