И Реал даде жертва след двубоя с Ливърпул

21:02
И Реал даде жертва след двубоя с Ливърпул
Съставът на испанския шампион Реал Мадрид ще бъде без аржентинеца Фернандо Гаго в предстоящия двубой от Примера Дивисион срещу Еспаньол, след като играчът изкълчи левия си глезен.

Вестник "АС" съобщава, че дефанзивният полузащитник, който игра при загубата от Ливърпул в Шампионската лига, е тренирал днес отделно от основната група на "Белия балет" и най-вероятно пропуска срещата, която ще се играе в събота вечерта.

Това е лоша новина за наставника Хуанде Рамос, но Гути, който доскоро бе в лазарета на Реал, е здрав и ще замени Гаго срещу тима от Барселона. Жулиен Фобер пък пропусна днешната тренировка на отбора от Мадрид и отпада също от групата за мача с Еспаньол, който показва отлична форма след победата над Барселона през изминалия уикенд.

Както е известно по-рано през деня бе съобщено, че нападателят на Ливърпул Фернандо Торес е получил контузия на мача на "Сантяго Бернабеу" и ще отсъства в предстоящата среща на "червените" с Мидълзбро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_krika
27.02.2009 03:13

Ibrahim-писането на кирилица е задължително,ако не си го прочел,време ти е.Незнам защо изобщо ви пускат да пишете,когато или неможете или ви мързи, защото не си единствен за съжаление.

masura
27.02.2009 01:12

Да, ама гледай да пишиш на кирилица става ли, а колкото до мача просто Ливърпул знаят кога да вкарат това е ясно.
LIVERPOOL FOREVER YNWA