20 000 евро за Дуци в ЦСКА

09:16
20 000 евро за Дуци в ЦСКА
Че "Титан" вземат решенията си не на трезва глава, е ясно отдавна. Именно по такъв начин бе уволнен Милен Радуканов и бе заменен от Димитър Пенев и Драголюб Симонович. Вчера се разбра и заплатата, която ще взема сърбинът - внушителните 20 000 евро, пише "Меридиан мач".

Това означава, че любителят на чашката и хазарта, който вече е силната фигура в ЦСКА, ще получава цели три пъти по-голямо възнаграждение от своя предшественик Милен Радуканов. Той се подписваше под 6000 евро на месец.

Явно съветниците на "Титан" са ударили сериозно рамо на Дуци пред шефовете. Не трябва да забравяме, че Милен вземаше 6000 евро, след като преподписа своя договор с ЦСКА. А преди това получаваше смешните за треньор на най-титулувания български отбор 1500 евро.

С една от най-ниските треньорски заплати на "Армията" през този век, Радуканов смаза Левски на "Герена", спечели Купата на България и Суперкупата на страната. Освен това воденият от него отбор постигна осем поредни победи в първите осем кръга на първенството.

Въпреки това той не получи вот на доверие от шефовете, които сега ще плащат три пъти повече на треньор, изгонен от Литекс, Спартак (Вн) и Сливен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация