Гонзо и Мъри се видяха, обсъждат Левски

08:04
Гонзо и Мъри се видяха, обсъждат Левски
Георги Иванов и Станимир Стоилов се видяха, но поне засега не преговаряха Мъри да се върне в Левски в екип с Гонзо. Двамата големи "сини" се чуха по телефона и спонтанно се разбраха за среща., съобщава "Труд"

Разговорът обаче е вървял предимно на общи теми. Стоилов не е получил конкретна оферта. Вероятно на "Герена" изчакват Вечното дерби в петък, за да преценят окончателно какво да се прави. А и Гонзо не е човек, който да покаже слабост преди мача на сезона, като вика помощ. Ситуацията не изключва оферта към Стоилов дори при 7:1 срещу вечния съперник.

Иначе слухове вървят много, включително за вариант Мъри да не е треньор, като постът остане за Георги, а Станимир да влезе в роля на мениджър. Хипотетично не се изключва и завръщане на Наско Сираков, но вариантът засега е повече в сферата на "винаги актуален".

Успоредно Стоилов има оферта и от Черноморец да попълни вакуума покрай лечението на Димитър Димитров. Двамата с Херо са големи приятели. Стоилов може да води "акулите" в отсъствието на Димитров, който обаче да помага със съвети. А така Мъри ще има възможност и да си тръгне без проблем, ако получи съблазнителна оферта от чужбина или от наш гранд. На този етап обаче треньорът не е приел. Литекс също дебне за Стоилов, за когото има няколко запитвания и от чужбина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dreick
25.10.2011 11:58

БАткофф кво му мислиш бе Викай Веднага Мъри !!