Нападател на Челси иска да играе в Арсенал

18:14
Нападател на Челси иска да играе в Арсенал
Нападателят на Челси Саломон Калу разкри за английските медии, че мечтата му е да играе под ръководството на френския мениджър на Арсенал Арсен Венгер.

"Арсен Венгер е казал, че ме е искал в състава си? Това е чест за мен, голяма чест. Той е велик треньор и знае, че всеки един футболист в света мечтае да играе за него. Аз го уважавам много, той е един от най-добрите треньори в света, така че защо не? Аз обаче си имам договор с Челси, но разбира се, аз имам и много приятели в Арсенал: Коло Туре, Емануел Ебуе и Емануел Адебайор. Те правят големи неща в Арсенал и да ги гледам как играят ми доставя удоволствие. Засега съм в Челси и се надявам, че нещата, които искам да се случат, ще се случат. Ще мисля за бъдещето си, когато приключи сезона."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_krika
27.02.2009 03:03

И аз се извинявам,ама такива като теб- Sten4,когато се научите да пишете както трябва,тогава си изказвайте мнението.Не искам да обиждам НИКОГО,но така се излагате.Да сте живи и здрави и всичко хубаво.

Sten4
26.02.2009 22:05

Извинявам се обаче мнението ми малко се размина с вашето господа, аи това вироятно няма да стане ,въпреки двата лондонски гранда да имат транферни взаимоутношения,във мойте очи не се спогаждат особенно много *stop*

gregoda
26.02.2009 20:00

Това вече ще е какпак на всичко,което се случва в Челси.Той е много добър футболист и се надявам да остане при на Стамфорд Бридж.Или ако не остане се надявам да не отива при кръвните врагове,надявам се Челси да не го позволи!

gunter
26.02.2009 18:25

добре дошъл е ... дано е истина *wonder*