Радуканов пожела успех на Пенев и отказа да коментира за лошите неща

15:54
Радуканов пожела успех на Пенев и отказа да коментира за лошите неща
Милен Радуканов сподели, че днес е пожелал на новия старши треньор на ЦСКА Димитър Пенев успех. Радуканов добави, че най-вероятно утре ще подпише документите по раздялата си с „червените”. Той призна още, че на този етап никой не се е свързвал с него за поста на национален селекционер, като не пожела да коментира спекулациите, свързващи го с Левски.

„Говорихме с г-н Живков, уточнихме детайлите. Мисля, че утре ще подпишем документите, всичко е почти уточнено. Нека да подпишем и тогава ще говоря. Съжалявам за нещата, мисля, че можехме да дадем още много на отбора, но се случи, и гледаме напред. ЦСКА ще остане завинаги в мен. Няма да чуете от мен лоша дума срещу клуба и институцията ЦСКА”, заяви Радуканов.

„Тепърва започвам, още много имам да работя. Пътища много, надявам се че ще имам оферти. Никой не е говорил с мен за националния отбор. Не мога да поема никой в момента, още съм треньор на ЦСКА. Като се разделя с ЦСКА, тогава ще коментирам. Бъдещето е далечно”, добави той.

„Нека да се разделим с ЦСКА и тогава ще говоря. По взаимно съгласие ще се разделим.

Аз докато бях вътре, проблеми нямаше между футболистите. Виждате на кое място е отборът в класирането. Трима от играчите ми се обадиха вчера, а днес се видях с всички футболисти. Нормални им бяха реакциите, те са длъжни да продължат да работят. Имат следващ мач, и трябва да продължат да побеждават. Не смятам, че някой може да ме е предал в отбора. Не ми се обсъждат такива неща”, допълни той.

„Пожелах на Димитър Пенев успех, той е старши треньор, трябва да се оправя”, каза Радуканов.

„Не искам да коментирам думите на Димитър Борисов. Никога няма да коментирам лоши неща. Не съм се карал с Борисов. Не мога да коментирам защо не ме поздрави. Не мога да коментирам, чужди думи и действия. Не искам да говоря за думите на Дуци Симонович”, сподели още спецът.

„Благодаря на феновете за подкрепата през тези две години, направихме най-доброто, за да ги радваме”, завърши Милен Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teodorta4ev
24.10.2011 17:48

Голяма глупост . Добре дошло за нас ! САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ !!!!!!!!

Ergin72
24.10.2011 16:29

Пак има няква игра ми се струва , защо винаги преди дербитата има '' Казански афери '' , смяна на треньори и т.н . Мисля , че има жестоки игрички в футбола ни и в цялата държава . Искам да ви поздравя с песента на слави- НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!

galski456
24.10.2011 16:18

Най-голямата глупост,която можеха да направят и то точно преди мача с Левски..................

mincho97
24.10.2011 15:58

РАДУКАНОВ е велик човек и ако не бяха тези тапанари от ЦСКА щеше и да е велик треньор.