Нова подигравка с Радуканов на Армията

11:34
Нова подигравка с Радуканов на Армията
Досегашният треньор на ЦСКА Милен Радуканов беше унизен за пореден път от ръководството на "армейците". За 10,30 часа тази сутрин имаше насрочена среща между него и босовете от "Титан", на която двете страни трябваше да се договорят окончателно да раздялата.


Радуканов чинно се появи на стадион "Българска армия" в уречения час, но шефовете ги нямаше. На младия специалист му беше казано да стои там и да чака без ясна представа кога ще се появят босовете. Заедно с Радуканов е и помощникът му Светослав Петров.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tzerber
26.10.2011 03:21

Ако Радуканов се е изчерпал вече на 38 години,не знам за тоз пиянка Пената ,който е на 66 и с акъл на 12 годишен вече от старост и алкохол,за него какво може да се каже? Че му предстои пиковият момент в кариерата ли ???Или пък другия пиянка Симонович,на който предвидливо са пуснали заплата от 20 000евро,да може половината да я изиграва на машинките наливайки се !С една от най-ниските треньорски заплати на "Армията" през този век, Радуканов смаза Левски на "Герена", спечели Купата на България и Суперкупата на страната.С 1500 евро ! Явно Радуканов не им се връзва да продава мачове и за това не им е удобен на смешниците ! Време е да продадат ЦСКА и да се преориентират към чистене на тоалетни освен към боклуци тея двамата смешковци! Подигравка е това наистина ! Боклуци!

Tzerber
26.10.2011 03:11

Явно наистина проблемът не е във футбола в България,а в собствениците на клубове ! Не може собственижите на нашите отбори да са такива смешници и мишки,и да очакваме ,че футболът ще върви !А това може би никъде по света го няма - на отбор ,който му върви и направи най-добрия си старт от госини насам,а и вече изглеждаше,че всичко е наред в тима,само тея боклуджии видяха нещо нередно и решиха да му сменят треньора ?!?!?!?!?!?!?! Бахти подигравката с българския футбол,феновете му и феновете на ЦСКА ! Тез шматки Борисов и Живков да си гледат боклуците,че май само от това разбират! Като ги погледнеш само и ти става ясно,че са глуповати момчета!

potrebitel79
24.10.2011 18:43

Не случайно имат фирма за отпадъци - това са най-големите боклуци!

LiverpoolFen20
24.10.2011 13:51

Как може да махнат Радуканов и след това да го унизяват по този начин ?!?!?! Ето затова няма да има футбол в България. Ръководството на клубовете въобще не ги боли ... за отборите им . Важното е да печелят пари . С Радуканов това няма как да стане ,защото ЦСКА редеше победа след победа и се виждаше ,че Радуканов не е марионетката ,която са търсили от ръководството и решиха заради "слаба" игра да го махнат. Това е смешно и трагично . Ето заради такива некадърници като това ръководство няма да има БГ футбол. Не е редно да се изхвърлят така мениджърите без причина. Ето защо ние ще гледаме ШЛ и ЛЕ по телевизията с надеждите бг отбор да пробие някакси (това е невъзможно оттук нататък-изключвам Лудогорец ,защото тяхното развитие засега върви добре) .
Не стига ,че клубния ни футбол е толкова зле ,че нашите отбори могат да завиждат даже и на Сант Хулия (Андора) ами и националния ни отбор е пълна скръб . Стоичков и Стоилов правеха каквото могат да върви този отбор ,но БФС реши да ги махне . Ето сега .... Ние сме на дъното ,без шанс за нещо повече от скромна загуба срещу отбори като Андора и Сан Марино . Без шанс за нещо по-голямо от почетна загуба 0:3 ;0:4 от по-големите отбори ,без шанс да видим повече България на 3-то място поне в групата, без шанс да се измъкнем от последното място в квалификационните групи.

Спрете бе ,докога ще се подигравате с БГ футбола . В Конституцията трябва да влезе нов закон гласящ:
"Забранява се провеждането и излъчването на смешното ни първенство и трагичните ни национали !!! "
Поне да не се излагаме ,защото България става за смях заради едни бездарници *sad*

Pechenqgata
24.10.2011 13:39

Тея собственици на ЦСКА вземат решения обратно на логиката просто нямам думи тази смяна не беше продиктувана от нищо просто ей така прас, чичо митко пак се завръща.... българския футбол няма да се оправи докато има такива бай ганьовски изпълнения...

eba_milanisti_
24.10.2011 13:12

Да се маха от БГ Радуканов и да се развива,а след време да дойде като треньор на някой отбор от чужбина и да разбие ЦСКА-то да им оври акъла .......

mincho97
24.10.2011 11:51

Това са най-големите идиоти на светаа! Как може да унизяват човка по такъв начин. И заради него не се развивало ЦСКА-то. Ами тоя Пената дъртака какво ша развие. Радуканов е млад и е амбициран. Тия "шефове" те движат ЦСКА надолу. Всички босове в България са такива. За това няма да има футбол никога в БГ.