Пенев: Емоциите бяха, когато гласувах за правителство, кметове

16:29
Пенев: Емоциите бяха, когато гласувах за правителство, кметове
Новият наставник на ЦСКА Димитър Пенев разкри, че всичко с ръководството е договорено, като утре официално ще се подпише договор между страните.

"Емоции нямам. Емоциите бяха преди обяд, когато гласувах за правителство, кметове... . Не съм от днес или вчера в този клуб. Казах си мнението и след 2-3 дена приех поканата на ръководството. Договорът все още не е подписан, но до утре ще е", заяви Пенев.

Легендата на ЦСКА коментира и целите на отбора, както и проблемите, които са предизвикали смяната. "Какво ще преследваме и търсим? Шампионска титла. Това е нормално за водещите клубове на България. Сега ще се видя с момчетата в съблекалнята. За момента кондиционния треньор е тук, а другите ще започнем от утре.

"Вие може би повече от мен знаете, цяла седмица се коментира, но моето име не се е коментирало, повече за Милен се говореше, до мен едва от вчера се коментира и разговорите, които протекоха с мен. От моя страна е важно да си дам своето мнение. Моето мнение е важно да направя моя екип, някъде до утре 14 часа трябва всичко да бъде ясно. Отборът трябва да тренира, винаги ще се намери треньор да тренира отбора", каза още Пенев. Той коментира и положението в Левски, като сподели, че очаква там скоро да се върне Наско Сираков.

"Предстои мач с Левски. Мач, който знаете, че тези мачове са били сериозни, аз го таксувам като един редовен мач в нашето първенство. Противниците също не вървят добре, очаквам скоро Наско Сираков да си каже думата. Вече при нас се получи това нещо. Екипът ще бъде наши треньори, дори от този екип ще запазя 2-3.".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари