Драма на "Молиню" - Уулвс стигна до реми срещу Суонзи в края (видео)

16:40
Драма на "Молиню" - Уулвс стигна до реми срещу Суонзи в края (видео)
Суонзи и Уулвърхямптън давършиха наравно 2:2 на „Молиню” в среща от деветия кръг на английската Висша лига.

Дани Греъм откри резултата в 23-а минута. Нападателят получи пас от Марк Гауър зад гърба на отбраната на „вълците”. Греъм овладя елегантно топката с левия крак, след което шутира с десния под плонжа на Хенеси. В 35-а минута „лебедите” нанесоха втори удар. Греъм получи пас в коридор по десния фланг на атаката. Острието нахлу в наказателното поле на Уулвс, след което с остро центриране по земя намери връхлитащия Джо Алън, който от границата на малкия пеналт направи резултата 2:0.

Десетина минути преди края на срещата гостите изглеждаха като сигурни победители, но едно недоразумение в защита им донесе сериозни главоболия. След центриране от корнер Сам Воукс успя да овладее топката с гръб към вратата в наказателното поле на „лебедите”, нападателят се обърна и нанесе удар към вратата. Ворм успя да парира шута, но не можа да улови топката, която попадна на крака на Кевин Дойл и той намали резултата в 82-а минута. Две минути по-късно отново Дойл бе в центъра на събитията. Той нахлу в наказателното поле на уелсците и с левия крак прати топката към точката на дузпата, откъдето Джейми О Хара я прати в мрежата.

Така двата тима поделиха по една точка, като по този начин Уулвс прекъсна серията си от пет поредни загуби във Висшата лига. „Лебедите” пък бяха много близо до първата си победа като гост за сезона, но трябваше да се задоволят само с реми.




 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PremierLeague8
22.10.2011 18:03

Готин мач стана,Суонзи могат доста да съжеляват,при положение,че цял мач Уулвърхемптън не играха нищо,а Суонзи доминираха. *wink*