Пенев: Лудогорец не ме притеснява

14:35
Пенев: Лудогорец не ме притеснява
Треньорът на Литекс Любослав Пенев даде традиционния си брифинг преди дербито на кръга в "А" група срещу лидера във временното класиране Лудогорец. Мачът е в понеделник от 18.00 часа в Ловеч.


"За Литекс всички мачове са важни. Вярно е, че сега ни предстои двубой срещу по-класен съперник, но нашето истинско лице е тогава, когато реализираме своите възможности. Ние сме отбор, който играе много технично, атакуваме почти през целия мач противниковата врата и създаваме много положения", коментира Пенев.


"Изисквам от футболистите да покажат това, което тренираме през седмицата. Искам да демонстрираме поведение на шампион и на футболисти и отбор с качества. Във всеки един мач излизаме за победа, но за да я постигнем трябва да играем по-различно от това, което показахме в някои мачове досега. Може да направим някои промени в състава за мача с Лудогорец. Не се притеснявам от съперника. Всеки има желание за победа. Предстоящият противник разполага с класни футболисти. Първенството ще става все по-интересно, защото тепърва предстоят възлови мачове", каза още наставникът на ловчанлии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация