Новият вестник Еврофутбол излиза с увеличен обем от статистика и страници

12:31
Новият вестник Еврофутбол излиза с увеличен обем от статистика и страници
Българският букмейкър "Еврофутбол" пусна на пазара едноименния вестник с нова концепция в края на работната седмица.

Специализираното печатно издание е с увеличен обем от спортна информация и статистика за повече спортове, първенства и срещи. Увеличен е съответно и броят на страниците. Съдържанието ще се предлага в две тела - "Еврофутбол" и "Еврофутбол плюс", с общ максимален обем от 72 стр. и цена от 1 лев. Промените във вестника са част от развитието на отделните продукти в "Еврофутбол". От януари тази година, след направената инвестиция от страна на компанията, програма "Футбол" е с тройно нараснал обем срещи (над 1000) от различни спортове за всеки тираж. Също така, в края на миналата година "Еврофутбол" проведе маркетингово проучване сред своите клиенти на територията на цялата страна, с което събра информация за предпочитанията относно съдържанието на вестника.

В съответствие с интереса на читателите, бе разширена информацията за водещите първенства на Стария континент – Премиър лийг, Примера, Серия “А", Лига 1 и Бундеслигата. Ще има множество коментари преди и след всеки кръг, данни за всички контузии, наказания, съдийски назначения, тенденции във формата на отборите - всеки пас на Бербатов и всеки жълт картон на Дженаро Гатузо ще стават своевременно достояние. Преструктурирани са прогнозите, които вече ще бъдат в няколко уникални варианта, за максимално бързо и лесно боравене с информацията. Създадена бе и йерархия на превютата и данните от изиграните кръгове, за да знае читателят какво точно да очаквате всяка седмица за даден спорт и първенство. Не на последно място бе разширена информацията за любимите на мнозина баскетбол, хокей, волейбол, тенис. Максимално ще бъде използвана възможността, която дава второто тяло, за да се отдели, подреди и предложи в лесно четивен и достъпен вид данните за стотиците първенства от Исландия до Йемен и от ЮАР до Австралия, които също представляват сериозен интерес за читателите.

Новият вестник "Еврофутбол" е с интерактивен и четивен формат, който цели да постигне точния баланс между журналистическите материали и статистическите данни, между конкретните факти и коментарите, между необходимата на участниците информация и развлекателните материали.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_309
26.02.2009 13:09

ми и 1000 страници да го маправят пак няма да чета нищо др освен заглавната и послдната страница от него *joking* или поне това четох като работех в един букм пункт