Реднап: Юнайтед поиска Фърдинанд още когато беше в Уест Хям

10:22
Реднап: Юнайтед поиска Фърдинанд още когато беше в Уест Хям
Манчестър Юнайтед са опитали да привлекат Рио Фърдинанд още в периода, когато централният защитник носеше екипа на родния Уест Хям, разкри бившият мениджър на "чуковете" Хари Реднап.

"По онова време ние го бяхме пратили под наем в Борнемут. Не след дълго аз получих обаждане от Мартин Едуардс (тогава президент на Ювайтед".

Реднап продължи: "Явно някой от Юнайтед бе гледал Рио в действие. Мисля, че беше срещу Стокпорт или Рочдейл, не си спомням, а след това бе посъветвал ръководството да вземе това хлапе. Босът на Борнемут Мел Макин обаче казал на Мартин, че Рио е наш. Вдигнах телефона и Мартин започна директно по темата, питайки ме дали няма да продадем Рио за 1 милиона паунда? Аз преглътнах тежко и след това му казах, че Рио не се продава, на каквато и да е цена. Той бе на 16 или 17 години и имаше такива умения, че всички говориха как след години ще струва милиони. Смятам, че това, което ви казах, говори много за Рио. Той в крайна сметка се озова на "Олд Трафорд", но бе продаден от Лийдс. Не ставаше въпрос само за един милион паунда".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

solskjaer20
22.10.2011 12:22

Що ли не познавам отбор като Ю-В-айтед?? *thinking*

Fabregas_boy
22.10.2011 13:30

Защото не сме запознати с футбола,така както Уинър.*joking*