Мъри пред завръщане в Левски

10:20
Мъри пред завръщане в Левски
Станимир Стоилов ще смени Георги Иванов на треньорския пост на "Герена". Това разкриха пред "Тема Спорт" два независими един от друг източника.

Мъри вече е получил предложение, на което е отговорил утвърдително, и назначението му е въпрос на време. Сигурно е обаче, че най-късно на полусезона Стоилов ще поеме "сините". Това означава само едно - дните на Георги Иванов в Левски са преброени.

Самият Гонзо вероятно вече е наясно със следващите ходове на Батков и бе в мрачно настроение по време на пресконференцията си вчера. "Не знам какви са намеренията на Батков. Питайте го него", троснато коментира треньорът директор на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

likata
21.10.2011 19:21

На Батков му трябват пари а Мъри знае как да продава мачове.
В Кипър го боготворяха ама алчноста си каза думата

Sir_Mitko
21.10.2011 13:57

По-добре е от Гонзо,ама и Наско трябва да се върне.Ако можеше да се върнат и младите варианти на Елин Топузаков,Даниел Боримиров,Станислав Ангелов,Мечо Телкийски,Ричард,Емо Ангелов...

fugee
21.10.2011 13:42

Отиде у Кипър потопи Анортозис,сега си идва да потопи Левски.

Flying933
21.10.2011 12:55

Крайно време беше...Гонзо като играч си беше име(говоря за България,защото навън нищо не направи),вкарваше много...Ама като стана треньор хората забравиха играча Георги Иванов - Гонзо.Айде Мъри да оправи отбора и ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!*beer*