Спортинг победи Васлуй, Живко Миланов титуляр, Божинов поигра 20 минути

00:01
Спортинг победи Васлуй, Живко Миланов титуляр, Божинов поигра 20 минути
Спортинг Лисабон победи Васлуй с 2:0 у дома в мач от груповата фаза на Лига Европа.

Живко Миланов започна титуляр за гостите и остана в игра до края на срещата, а Валери Божинов се появи на терена в 72-а минута.

Португалците на успяха да наложат очаквания домакински натиск. Това до голяма степен се дължеше на силната игра в защита на румънския тим. Живко Миланов, който бе титуляр за гостите, също деястваше много добре. Като цяло Спортинг имаше леко надмощие, но не и ясна идея как да стигне до гол. В 38-а минута обаче Уесли от Васлуй бе изгонен, а две минути преди края на първата част Едвалдо изведе домакините напред.

Попадението сякаш пречупи Васлуй и румънците като че ли нямаха сили да реагират. Спортинг бе по-добрият отбор и след почивката, а Фернандес в 70-а отбеляза втори гол за своите. Секунди след това на терена се появи и Валери Божинов, който раздвижи играта на своите, но до трети гол не се стигна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kirilfan
21.10.2011 01:21

Имам предвид в португалския Син сити, откъде да знам в Лисабон къде ходи да се напива... Като гледам ти никъде такаче...

kokicat
21.10.2011 12:04

Преведи ми:"Като гледам ти никъде такаче... " *cigarette*

kirilfan
21.10.2011 00:13

Пораздвижи се Божинов, айде бързо сега тичай към "Син сити" *joking* ... Че 20 минути са си много за него, той не е свикнал толкова много да играе *lol*

kokicat
21.10.2011 00:20

Ти, нещо не си наред с главния мозък... Мачът се игра в Португалия- 1-во, 2-ро ти в кой футболен отбор играеш???