Арестуваха проститутки, обрали френски национал

15:28
Арестуваха проститутки, обрали френски национал
Две проститутки са задържани по подозрението, че са обрали национала на Ян Мвила и негов приятел, разкриха източници от френски съд, цитирани от "La Gazette de Montpellier".

Според информацията, Мвила и неназован негов приятел са договорили определена сума с жените за предоставянето на сексуални услуги в хотел в Монпелие след контролата на Франция с Чили на 10 август, завършила 1:1. Жените, на име Ингрид и Сара, които са описвани в случая като "проститутки на непълно работно време", се срещнали с футболистите на тима в нощен клуб.

На следващата сутрин играчите се събудили, за да видят, че им ги няма скъпите часовници, единият от които струвал над 13 000 евро. Лаптопи и джиесеми са други откраднати вещи от жриците на любовта.

Мвила, който играе за тима от Лига 1 Стад Рен, е позвънил на полицията заедно с приятеля си и е докладвал за инцидента. Двете проститутки са били арестувани бързо от органите на реда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

real_madrid92
20.10.2011 19:06

омг се едно като им земат лаптопите и другите джунджурийки ше влезнат в групата социално бедни.. Те зимат по 50-100 хиляди на седмица кво ми се праят на потърпевши..

peterdeadman
21.10.2011 00:11

земат те 500 хиляди.. това да не ти е реал мадрид, че да вземат толкова.. До колкото знам Рен не са богат клуб...