Босовете на ЦСКА не искат Йешич и Стойчо

08:06
Босовете на ЦСКА не искат Йешич и Стойчо
Босовете на ЦСКА от фирма "Титан" на този етап не смятат да канят в клуба Стойчо Младенов или Миодраг Йешич, въпреки че това са двамата треньори, които донесоха последните три шампионски титли на "червените". Шефовете обаче не харесват авторитарния стил на работа на двамата специалисти и предпочитат да не залагат на тях.

Още след отпадането от Стяуа в Лига Европа, Димитър Борисов и Иво Иванов снеха част от доверието си в настоящия наставник Милен Радуканов. Следващите мачове на "армейците" накараха шефовете още повече да се съмняват в способностите на наставника, а чашата преля със загубата от Славия. Това ги накара да започнат да мислят варианти за нов треньор.

В тази взривоопасна ситуация на "Армията", логичният избор би бил да се заложи на проверени хора, каквито са Стойчо и сърбинът. Още повече, че в момента Младенов е без работа и може веднага да дойде при "червените", ако бъде поканен. Босовете за момента обаче категорично отказват да се свържат с някой от двамата наставници и мотивите за това са лични съображения на Димитър Борисов.

В последните дни усилено се говори, че шефовете имат предварителен договор с италианския специалист Маурицио Тромбета, но за момента от "Армията" категорично отричат подобно нещо, а и като че ли вариантът с назначаването на чужденец не изглежда най-подходящият. Така че има голяма вероятност Радуканов да запази поста си и през пролетта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReliableLive
20.10.2011 19:37

СТИГА БЕ това прелива чашата на всяка загуба нов треньор ...