Селекционерът на Франция недоволен от условията в Полша

16:52
Селекционерът на Франция недоволен от условията в Полша
Селекционерът на Франция Лоран Блан не остана доволен от базата в град Забежов и хотела в Краков, които му бяха предложени за финалите на Евро 2012. По всичко изглежда, че петлите ще изберат град и хотел в Полша за своя база по време европейските финали. Блан сам обикаля предложените варианти, за да избере хотела.

„За момента ние само разглеждаме. За първи път съм тук, ще решим по-късно” , заяви само Блан.

Най-големите претенции на французина обаче били по отношение на терена и на помещенията под трибуните. Според него, стадиончето в Забежов не било със стандартни размери. Игрището било по-дълго от стандартните, а и тревното покритие не било равномерно. Съблекалните пък били прекалено тесни, за да приемат делегация като френската.

"За 35 души- 23-а играчи, помощници, лекари, масажисти, домакин и тийм-мениджър, помещението е прекалено тясно. Трябва ни голямо помещение, в което да се събираме всички. Още повече, че ние планираме тук да се настаним по време на цялото Европейско първенство”, обясни Блан.

Домакините от градчето Забежов обаче не са притеснени. Според тях в следващите шест месеца има достатъчно време, за да бъдат изпълнени изискванията на французите.

Другият вариант за националния отбор на Франция е градчето Варка, което се намира непосредствено под Варшава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
19.10.2011 20:12

Другият вариант за националния отбор на Франция е градчето Варка, което се намира непосредствено под Варшава. -ето на това му се казва ъндърграунд свят.*lol*