Пенев: Все още имам десетки много добри сувенири

14:27
Пенев: Все още имам десетки много добри сувенири
"Все още са ми останали десетки много добри сувенири", заяви легендата на ЦСКА Димитър Пенев, след като дари на клубния музей част от спечелените си награди.

Специален кът на Пената бе открит в музея на стадион "Българска армия", където вече ще се помещават медалът му от САЩ`94, както и орденът му "Стара планина", първа степен.

"Бях обещал на родителите си всичко, за което съм се трудил, това, което съм спечелил, ще остане в този музей. Няколко пъти имах покана от Националния музей, но казах, че ще поделим сувенирите, наградите с тях. Все още имам десетки много добри сувенири", сподели Пената след това.

Той се постави и до легенди като Диего Марадона и Пеле по отношение на играни мачове. "Статистиката, ако се провери, е доста интересна. Неслучайно един защитник в България е достигнал до 90 мача за националния отбор и над 400 в шампионата. Ако погледнем всичките мачове в кариерите на Пеле и Марадона, ще се получи сумата от около 1000 срещи. При мен цифрата е същата. Това е пример за младото поколение, благодаря на ЦСКА за отношението им, както и на журналистите. Дано сме живи и здрави, да минат изборите. Президентът и премиерът да имат добър поглед към спорта", си пожела още Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mincho97
19.10.2011 14:29

*lol**lol**lol* като се сетя за участието му в Стани Богат ми става мн смешно *lol**lol**lol* Елизабет две *lol**lol*