Сър Алекс: Изгонването на Видич бе пресилено

10:17
Сър Алекс: Изгонването на Видич бе пресилено
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън остана доволен от успеха с 2:0 над Оцелул в среща от Шампионската лига. Това бе първа победа за "червените дяволи" в настоящата кампания в група "С". Наставникът единствено не бе щастлив от изгонването на Неманя Видич в средата на второто полувреме, като смята, че решението на съдията е било пресилено и сърбинът не е заслужавал червения картон.


"Видич наистина вдигна високо крака си и съм забелязал, че в европейските мачове това често се наказва с картон. Въпреки това смятам, че изгонването му бе пресилено. Едва ли обаче ще обжалваме решението пред УЕФА, защото не вярвам да спечелим," коментира мениджърът на Юнайтед.


"В мачовете като гост винаги трябва да се хвърлят повече усилия, за да се постигне победата. Този път бе точно така. Ако гледате статистиката, ще видите, че ние контролирахме мача и особено през втората част бяхме с класа над съперника. Доволен съм от победата. Това бе дълга нощ, но с достатъчно търпение успяхме да постигнем своето", допълни Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация