Венци Стефанов: Отборите сами да си определят ТВ правата

19:41
Венци Стефанов: Отборите сами да си определят ТВ правата
Президентът на Славия Венци Стефанов за пореден път изрази възмущението по повод договорите за телевизионни и интернет правата за футболните срещи.

Контрактите бяха подписани непосредствено преди началото на сезона и според Стефанов те ощетяват клубовете. "На времето сме били прости и сега ни изнудиха с тези права. Защо взеха и интернет правата, за да ги дадат на Михов?! Отборите трябва сами да си определят ТВ правата. Защо да нося на гърба си още 10-15 хрантутковци, които да се чудят за какво да ме глобят", заяви Венци Стефанов в "актуално студио "Дерби".

Според босът на "белите", основен виновник за това е бившият президент на ПФЛ Валентин Михов. Фирмата на Михов продаде телевизионните права на БНТ и ТВ7, а в последствие продаде и интернет правата на медийна група, която забранява дори и да се правят снимки по стадионите. "Дълго време фирмите на Вальо Михов - S.V.-RSA и Професионалната лига - са били свързани. Още малко чакам да се стреснат някои хора и ще дойде времето, когато нещата ще излязат на бял свят. Футболът трябва да се управлява от хората, които дават парите. Не може да идват Сульо и Пульо и да ме глобяват за нещо си. Президентите не сме длъжни да издържаме определен кръг хора от БФС", допълни Стефанов по повод ограничението за телевизионните и интернет правата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kirilfan
18.10.2011 00:36

Ще те глобяват Венци, като си ми простичък. Остана си най-простия президент и това си е... Жалко е,че е президент на Славия!!! Определено Славия губи от "Венци Стефанов" ЕООД. *thumb_down*

mitko911
17.10.2011 21:48

Ама тие дърти копелдаци са много нагли всичките !