Стефанов нападна Лудогорец: Съдиите им помагат

14:18
Стефанов нападна Лудогорец: Съдиите им помагат
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обвини лидера в А група Лудогорец, че получава подкрепа от съдиите и заради това постига добри резултати.

"Хайде да не си затваряме очите. Този слугинаж, който стана в Каварна и на мача на Лудогорец срещу Миньор трябва да спре. Лудогорец ни надигра, но е видно, че работят със съдиите. Как става това? До 20-ата минута реферите вдигат много жълти картони на по-добрите играчи на противника - обикновено на бранители. После гонят някой и за бързите футболисти на Лудогорец става лесно", коментира Венци Стефанов в актуално студио "Дерби".

"Ако има съдийство като това на ЦСКА и Славия, футболът ще върви напред. Човек с червена грейка викаше по съдията: "Ти луд ли си. Това е "Армията"", казва още босът на "белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Unbeaten_49
18.10.2011 20:33

Ало Враца- стига рева ве брато.Лудогорец мажат наред а най-големите кръводарители най-много реват, споко пак ще ви напълним кошарата а и не само ние *wink*
А за догодина кой какво - нищо не се знае.

ReliableLive
18.10.2011 20:22

Ей тоя Венци как не даде пример с някой мач в който е паднал,а 1 път победил ЦСКА и велик *lol*Д

genchooo
17.10.2011 16:37

Тия са по - долни и от Литекс Б група за вас бе мърши

genchooo
17.10.2011 16:36

Ще велзнат в 5 шампионски лиги.. като ги хване некой отбор от европа, така ще ги бият, че сами ще си напуснат отново към Б група

Real_Madrid4o
17.10.2011 16:52

това е ясно че всеки ще ги млати то който и отбор да влезе ще го сполети такива участ,въпроса е там че няма да влезе защото още в 1 предварителен кръг ще ни ударят както в шампионска така и в лига Европа,жалко е да наблюдаваме що за клубни отбори имаме както и национален,жалки сме защото отбори като Жилина,Бате Борисов,Стяуа които наричахме трактористи,багеристи и т.н. сега в последните години безпроблемно влизат в групите на най-комерсиалните клубни турнири а за нас остават мачовете в загубилото ни смисъл първенство съпроводено със отзивите на собствениците "То ние бяхме по-добрия отбор на терена но негативния резултат ни попречи" и "трябваше да спечелим ,но съдията ни ощети в дадени моменти от мача" .. !

skoti_93
17.10.2011 16:23

Лудогорец ще влезнат в Шампионската лига *lol*

Real_Madrid4o
17.10.2011 15:48

Разбирам те всеки си има вкус,но според мен всичко в Лудогорец е на въпрос на добра селекция,а просто титлата ще бъде спечелена както Литекс през последните 2 години и с риск да стана банален когато дойде времето да се играе за шампионска лига или лига европа там отново ще ни пръснат и за нас остават сметките и изводите еми няма как да стане така това е моето мение *smile* !

Real_Madrid4o
17.10.2011 15:03

виж какво аз съм от Враца и предишния кръг когато те ни гостуваха победиха със наистина клизмарски гол във 92 и минута да наистина мач с мач не си прилича ,но няма как един отбор да влезе от Б група и така изведнъж да стане шампион на България в дебютния си сезон в А група просто всичко в България е на такова дередже че важното е да си купиш титлата пък Европа е*и и майката там може да си ни бият колкото искат !

aa2
17.10.2011 15:42

Това е възможно, но ние сме свикнали да казваме ''тея са си купили мача, бла, бла, бла..'', не, Лудогорец наистина притежават нужната класа за да са шампиони, с какво Левски или ЦСКА, или Литекс в момента са по-добри от Лудогорец?С НИЩО!То се видя как Лудогорец премаза Левски, без съдииски ''тесли'', всички си беше изрядно.Това което Лудогорец го правят, го правят и много други отбори в Европа, и се получава.В България просто е по-лесно, защото ти трябват мааалко повече пари за добри играчи и отбора ти ще е на върха.При Лудогорец всички е класа, а не купуване на мачове.

Real_Madrid4o
17.10.2011 14:43

Напълно прав е Венци Стефанов погледнете малко статистика и ще видите,ето например Литекс как така всички тези години те са зад Левски и Цска и се борят със Локо София до последно за място за Уефа/Лига Европа а сега изведнъж стават 2 години шампиони на България със скандални победи от дуспи,със смешни картони дадени на противникови играчи и т.н. и т.н. ....Еми отговора е точен и ясен пари,пари и пак пари ето така се става шампион в България и не си мислете че Лудогорец едва ли не са най-добрия отбор за момента след като водят в класирането парите правят всичко,ето затова и нямаме национален заради такива управи и такива босове и затова ни бият кой къде ни хване,затова и скоро няма да се класираме на голям форум *smile* !

radunchu
17.10.2011 15:01

Лудогорец си играят играта... играят много красив футбол.. никой не ги подпира... те не са литекз

aa2
17.10.2011 14:56

Ти гледал ли си мач на Лудогорец?Те играят АДСКИ красиво, бързо и доста ефективно, за разлика от Левски, ЦСКА и Литекс.Лудогорец е на това ниво, защото техния собственик знае как да си пръсне парите, а не просто да купува негри на килограм, и да казва, че отбора му е направил добра селекция!

mincho97
17.10.2011 14:25

Ако Славия бяха паднали от цска то тогава Стефанов пак щеше да обвини съдиите. Може и да е вярно това за Лудогорец, но винаги съдиите му са виновни на него..

aa2
17.10.2011 14:21

надиграват тотално*, извинявам се за грешката си.

aa2
17.10.2011 14:21

Тоя е най-противния лайнар в българския ''футбол'', това прасе трябва да спре да завижда на другите и да си гледа пумията, а най-добре ще е и да спре да се занимава с футбол.Смешник!Лудогорец надиграват тотална всеки един от противниците си и печелят заслужено.