Бока не успя да победи кошмара на Ривър като домакин

10:21
Бока не успя да победи кошмара на Ривър като домакин
Отборът на Бока Хуниорс направи неочаквано равенство 0:0 като домакин на Белграно, но запази преднината си на върха на класирането след 11-ия кръг на аржентинското футболно първенство.

Възпитаниците на Хулио Фалсиони събраха 25 точки и останаха с 6 точки аванс пред Расинг Клуб, който също завърши 0:0 като гост на Сан Мартин.

Интересен факт е, че феновете на Бока аплодираха противниковия отбор преди началото на срещата. Причината за това бе, че през пролетта Белграно направи равен като гост на Ривър Плейт и след този резултат най-омразният отбор за Бока изпадна във втора дивизия.

Новакът Атлетико Рафаела падна на трета позиция също с 19 точки, след като загуби с 0:3 срещу закъсалия Естудиантес Ла Плата.

С успеха Естудиантес се измъкна от дъното. Два гола реализира Гастон Фернандес, а Мауро Босели също се разписа за едва втората победа на студентите за сезона.

Колон пропусна да се изкачи на второ място след 0:0 като гост на предпоследния Архентинос Хуниорс. Четвъртото поредно равенство в шампионата остави тима от Санта Фе на четвърта позиция с 18 точки.

С късен гол на Фернандо Ортис отборът на Велес Сарсфийлд се наложи с 2:1 като гост на Ланус и продължи успешната си серия напоследък. Домакините поведоха в 37-ата минута чрез Диего Валери, но малко преди почивката Ектор Кантерос изравни, а в края Велес стигна и до пълен обрат. С третата си поредна победа тимът на Рикардо Гарека се изкачи на седма позиция със 17 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация