Еди Рея: Адски съм щастлив, не вярвах, че ще спечелим

09:02
Еди Рея: Адски съм щастлив, не вярвах, че ще спечелим
Не вярвах, че ще успеем да спечелим, но в крайна сметка всичко завърши добре, сподели щастливият наставник на Лацио Еди Рея след успеха с 2:1 над Рома в дербито на "Вечния град".

"Орлите" стигнаха до успеха с гол на Клозе в продължението на срещата.

"Това е наистина страхотно. Адски щастлив съм. След като вкарахме изравнителното попадение си помислих, че задачата ни ще бъде по-лесна, защото ние наистина заиграхме доста по-добре. Второто попадение обаче така и не идваше и в един момент си помислих, че няма да стигнем до победата в срещата. За моя радост обаче се оказах лош пророк и бихме. От много време чаках тази победа и съм щастлив, че я постигам. Пропиляхме толкова много добри положения, а освен това на два пъти ударихме гредата. В крайна сметка всичко приключи добре за нас", каза Рея.

"Този велик момент е за нашите прекрасни фенове, които не спряха да ни подкрепят в двубоя. След тази победа аз се надявам, че атмосферата в отбора ще се успокои и ще нормализираме отношенията си с някои от нашите привърженици. Сега единственото, което можем да направим, е да гледаме само напред, защото вече успяхме да спечелим голямото римско дерби, а освен това сме само на точка от лидера в таблицата", добави още наставникът на "орлите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари