Благо подаде за гол, Жоазиньо заби от тъчлинията

09:46
Благо подаде за гол, Жоазиньо заби от тъчлинията
Благой Георгиев ликува с реми с престижа на победа в първия си мач след напускането на националния отбор. Полузащитникът записа 90 минути за Терек Грозни при 2:2 от гостуването на ЦСКА Москва.

Столичани са втори с 52 точки срещу 53 за Зенит, който по-късно прие Динамо Москва, трети с 50 т.

ЦСКА поведе на Терек с 2:0 чрез Вагнер Лав в 39-ата минута и Сейду Думбия в 47-ата. Чеченците изравниха набързо - Благой подаде от ъглов удар на Александър Павленко за гол в 67-ата, а още в 68-ата Жозе Маурисио направи 2:2.

Терек е 11-и с 25 т., а след още 3 кръга 16-те отбора ще бъдат разделени на две. Осемте от горната половина на таблицата ще играят още по веднъж помежду си, а останалите 8 - също, но за да определят изпадащите. В Русия шампионатът е в сезон и половина, защото ще се минава на система “есен - пролет”.

Краснодар с треньор водилия Левски Славолюб Муслин удари с 2:0 у дома Ростов, където съветник е Христо Стоичков. Евгени Шипицин откри в 45-ата минута, а в 56-ата бившият “син” Жоазиньо удвои с удар от тъчлинията, при който топката се отби от близката греда. Победителите са 9-и с 32 т., а победените - десети с 28.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари