Наполи се издъни срещу Парма на „Сан Паоло”

23:47
Наполи се издъни срещу Парма на „Сан Паоло”
Наполи загуби изненадващо от Парма с 1:2 като домакин в среща от седмия кръг на Серия А. Така неаполитанците пропуснаха възможността да излязат начело във временното класиране поне за една вечер.

В 57-а минута гостите излязоха напред в резултата с гол на защитника Масимо Гоби.

Петнайсет минути преди края неаполитанците стигнаха до равенство. Гаргано с пас по земя намери Лавеци близо до наказателното поле, а аржентинецът с пета изведе резервата на Маскара сам срещу вратаря, като бившият нападател на Катания чукна топката с десния крак покрай Миранте и я прати в долния ляв ъгъл.

След влизането на Маскара в игра Наполи играеше само с двама чисти бранители и Валтер Мадзари бе наредил на своя отбор да играе ва банк. Това изигра лоша шега на домакините в 83-а минута. Тогава „дуковете” осъществиха майсторска контраатака, при която Джовинко проби по десния фланг и центрира остро по земя с десния крак на задна греда. Модесто изпревари именно Маскара, който се бе върнал да го покрива, и прати топката за втори път в мрежата на Де Санктис.

Буквално в следващата атака Антонио Миранте по брилянтен начин спаси удар от воле на Лавеци, запазвайки преднината на своя тим. До края Наполи натискаше, но защитата на „дуковете” устоя на натиска и Парма взе трите точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaJuve29
16.10.2011 11:01

Наполи няма да загубят като домакин от Байерн!Поне аз така си мисля.*wink*

kuramiian
16.10.2011 10:12

след победи над милан и интер ,що пък да не си паднат вкъщи от парма *lol* сигурно действа мотивиращо преди голям мач *wink*

biancorosso
16.10.2011 09:15

И аз мисля че Наполи ще издъхне срещу Байерн.Немците са в уникална форма, а Наполи напоследък не играе много добре.Все пак им пожелавам 2рото място в групата, което ще е възможно само ако победят Сити на "Сан Паоло".

SoccerLegend
16.10.2011 01:09

Откакто Божинов се махна, отбора почна да печели само *lol**lol*