Бербатов: Заслужавахме да победим, Моуриньо: Двете нули са коварни

07:58
Бербатов: Заслужавахме да победим, Моуриньо: Двете нули са коварни
След снощното нулево равенство между Интер и Манчестър Юнайтед, Димитър Бербатов изрази увереност, че неговият тим ще успее да спечели на реванша. Според българския нападател, "червените дяволи" са заслужавали да победят още в първата среща.

"Мисля, че пред наша публика, вкъщи, където играем добре, ще победим. Винаги е хубаво, когато имаш до себе си още един нападател, но всичко зависи от тактическите указания на треньора. Трябва да сме по-концентрирани при головите положения. Интер е много добър отбор с много добър треньор, но мисля, че заслужавахме да победим", коментира Бербатов пред БТВ.

Мениджърът на Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън също бе доволен от представянето на своите. Шотландецът вярва, че пропуските пред противниковата врата в първия мач няма да се окажат фатални.

"Мисля, че играхме много добре. Те успяха да упражнят натиск върху нас за около 10-15 минути през второто полувреме, но ние го очаквахме, говорихме за това на почивката и като цяло играхме много, много добре. Играхме спокойно и зряло. Мисля, че в момента показваме много хубав футбол, независимо кой е противникът. Атмосферата на "Олд Трафорд" ще бъде фантастична и мисля, че имаме прекрасен шанс да продължим напред", коментира Фъргюсън.

Жосе Моуриньо пък каза, че нулевият хикс е много коварен резултат.

" Манчестър Юнайтед не е Болоня и да им гостуваме в Шампионската лига няма да е като мач навън от първенството. Това 0:0 не е удобен резултат нито за единия, нито за другия отбор. Ние не можем да си позволим да загубим, а равенство с голове пък изхвърля тях. Манчестър Юнайтед игра по-добре през първото полувреме, а ние доминирахме през второто. С Иван Кордоба отбраната ни бе по-стабилна и компактна. Не съжалявам за резултата", сподели Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Julien
12.03.2009 13:02

ZeroCold като ти чета коментарите просто лошо ми става ..... NO COMMENT си .Като не ти харесва Бербатов НЕ ПИШИ БАВНОРАЗВИАЩИТЕ СИ КОМЕНТАРИ ТУК !!!!!

Julien
12.03.2009 12:59

И какво като има слага оценка всеки има понякога ..... идиот

Iv3rs0n
27.02.2009 21:10

съгласен съм с ZeroCold. Това че бербатов е българин е без значение !!! А ЗА ТЕЯ ДЕТО ТАКА СА СЕ ВЛЮБИЛИ В НЕГО ДА ПОГЛЕДНАТ КОИ ИМА НАЙ-СЛАБАТА ОЦЕНКА В МАЧА ?!?! НЕ СА ЛАКОМИТЕ РОНАЛДО, РУНИ, ГИГС и т.н. а е нащо момче което толко обичате *sick*

emo_peleto
27.02.2009 13:27

Гледах мача. Следях играта на Бербатов внимателно. Ами, кво да кажа... Не е, че не се бори и игра слабо - просто не му подаваха, а освен това беше сам в нападение. Сами видяхме, че в националния като играе типичен нападател играта не му върви. А в коментари от типа, че трябва да играят в нападение Руни и Тевез, не намирам логика, при положение, че Тевез в момента е... слабичък! Юнайтед ще победят убедително на Олд Трафорд. Успех! *smile*

MeToDueB
26.02.2009 07:55

абе манете го "момчето" *lol* Той е помощник треньор на Горно Нанадолнище и си има виждания .. професионалист

lubo_krika
26.02.2009 04:12

ZeroCold,ти май се изкарваш по-голям специалист и от сър Алекс и това,че самия ти не виждаш качествата на Бербатов си е твой проблем.

fawlty_towers
25.02.2009 23:57

ZeroCold, жалкия си ти...да ти задам един въпрос - колко пъти Бербатов измъкна Юнайтед от равни тоя сезон..??

ZeroCold
25.02.2009 20:11

(продължава)
ЮНАЙТЕД СПЕЧЕЛИХА ШАМПИОНСКА ЛИГА БЕЗ БЕРБАТОВ и НЕ се нуждаят от него. Разбираш ли, НЕ е толкова необходимо това дърво в състава. СПЕЧЕЛИХА И ПРЕМИЪРШИП, и КУПАТА НА АСОЦИАЦИЯТА. Имаме СЪЩИЯ състав който направи тези чудеса на разположение, НЕ виждам причина все още да твърдиш подобни абсурди как Тевез, Рууни и Роналдо били лакоми леваци и нз си какво. СЛЕЗ на земята подяволите. Голяма работа като е българин Бербатов. Мамка му, факта си е факт! Не можеш да казваш на черното бяло, просто не ти отива. И да, ако Тевез и Рууни "нищо не направят" ще го направи Скоулс, Гигс или някой друг неоспорим талант, чието място потенциално може да бъде заето от Бербатов. СПРИ да го възхваляваш келеменцето, само щото е българин. Цял свят казва, че е играл слабо и заслужава 5ца, ние тука българия сме НАЙ-ДОСТОВЕРНИЯ източник, НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЕКСПЕРТИ по футбол и ще оплюваме класациите и оценките на Скай, УЕФА и т.н.
ЖАЛКИ сме.

ZeroCold
25.02.2009 19:55

Нема такова нещо като нека се води от Рууни и Тевез, но нищо не могло да стане...Не знам кой "нищо не разбира", обаче определено не съм аз...По-вероятно да си ти... Точно ти говориш "наизуст" при това пълни глупости...чуй се само кви ги приказваш! Бербатов БИЛ НУЖЕН!

ЕХООООООООООо, говориме за ОТБОР КОЙТО Е НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА и спечелил ПРЕМИЪРШИП. По това време в което РУНИ, ТЕВЕЗ и РОНАЛДО правеха ВСЯКА защита СМЕШНА, БАМБУКОВ все още играеше в Тотнъм. Само не ми казвай колко бил необходим да сваля топки и да прави пасове щото е СМЕХОТВОРНО. Пак повтарям:
(продължава)

machocka
25.02.2009 16:29

Сега на олд трафорт ще падне клание *smile* . Т.Р 3-0

MeToDueB
25.02.2009 13:47

нека се води от Тевес и Рууни, но така нищо няма да направят. Тевес е лаком, колкото и Роналдо, но е още по-малко резултатен. А Тевес и Рууни са със сходни качества и предимното в техните десйтвия е тичането и себераздаването, но ако очакваме от тях игра във въздуха, да свалят топка, да я отигравят с глава или във въздух или да направят някой свестен пас, няма как да стане, за това е Бербатов ! Но Бербатов трябва да играе с напдател до него, на който да подава, а не да го изолират, като единствен нападател напред. Абе не разбирате хич, ама хич от футбол ... говорите си наизуст.

Anderson16
25.02.2009 13:40

Crissstiano подкрепям те напълно и за Бербатов и за Роналдо бербатов е мн муден бавен не става тря да е Рууни напреде ж такива срещи бърз енергичен футболист,никога не се лакоми да вкарва,но когато се наложи бележи.Да дадем пример за Бербо,който получи топката сам самичък имаше достатъчно време да напредне смело,но не той чака и подаде неточно накрая,а относно Роналдо страхотен мач изигра минаваше ги по 2-3 без проблем да кажем,че той след некой пробив центрира прострелно,но Парк,гигс и Бербо се разминаха а бербо бе задържан от кордоба тогава *wink* Ман.Ю ще си вземат това в реванша,но мисля че атаката тря да се води от Тевез и Рууни *devil*

MeToDueB
25.02.2009 13:02

ама не оставяй с грешно впечатление, че аз съм против Роналдо. Роналдо ми е един от любимите футболисти, но трябва да започне да играе за отбора, а не за себе си. Според мен симулациите са едно от многото положителни качества на Роналдо, но дали щеше да пада така, ако някой друг изпълняваше преките свободни удари и дузпите .. надали ! Роналдо играе за себе си, а не за отбора, това трябва да не го прави. Ако подава малко повече във завършващата фаза, отборът няма да побеждава с по 1-0, а с много повече, защото за Роналдо е детска игра, да премине през 2,3 защитника на противниковия отбор, но след това трябва да последва точно центриране, а не левашки удар или някакво нескопосано центриране. При това положение на Парк, Роналдо щеше да бие към вратата или във вратаря или нямаше да оцели вратата, но със сигурност нямаше да подава.. не е отборен играч Роналдо за съжаление и половината в Юнайтед са такива. Нека погледнем примерно един мач на мега звездите от Барселона какви пасове си подават, не се лакомят и побеждават с много големи резултати, нека погледнем Юнайтед, играчи които не са на по-слабо ниво, но са много лакоми и побеждават с по 1 гол .. не става така.

Crissstiano
25.02.2009 12:39

MeToDueB Искам да ти кажа че от такава дистанция(повечето фаулове бяха на 30 и повече метра) може би само Жуниньо щеше да се справи по-добре от него,но и той можеше да не вкара и искам да допълня,че ако Бербатов ги беше минавал по двама трима,както правеше Роналдо щяхте да кажете нещо от сорта той прави играта на Манчестър,но щом Роналдо го направи казвате че е лаком и почти всичко по-опасно пред вратата на Интер дойде след негови отигравания или забравихте великолепното центриране когато Гигс не видя къде е топката,а пред Бербатов също се откриха ситуации,но просто беше много муден и нямаше скорост в действията му и осбено при положението където беше длъжен да подаде точно пред вратата мисля че на Парк и когато изгубеше топката спираше да бяга и ставаше зрител.

MeToDueB
25.02.2009 12:26

Свали роналдовските очила и гледай реално на нещата. Много е лаком и не подава. Гледа само той да бие. То тия 10 удара и 5 фаула, ако беше Жуниньо 4 фаула щеше да вкара, а тия удари, ако ги беше отправил Месси 5 гола щеше да вкара. Роналдо е добър футболист, дори много добър, но голям егоист и не му вървеше играта, а и въобще в ШЛ не му върви играта. Трябва, като види, че един/два пъти пропусне, да подаде следващия път.

Crissstiano
25.02.2009 12:23

Вчера Роналдо беше най-добрия играч на терена и който отрече това значи е или пристрастен или малоумен и аз исках Бербатов да играе добре,но този мач определено не бе на ниво и трябваше да бъде заменен

maliby
25.02.2009 12:23

Относно на изказвания от сорта на "Бербатов мисля,че е време да бъде ,,РАЗКРИТ,,от сър Алекс и да потърка пейката" (debelarica1234) вече се старая да не им обръщам внимание.А относно снощния мач мога да кажа че сам доволен от Х-са.Според мен мача можеше да отиде на 2-ка ако не беше алчноста на Роналдо ...Бербатов пене 3 пати вдигна рака топката да му бъде подадена но уви нямаше кой.Дано на реванша не гледаме същите индивидуални отигравания и се надявам Ман да продължи кум 1/4 финалите.

MeToDueB
25.02.2009 11:55

ама това е .. че ние българите сме гаден, долен и прекалено прост народ .. гледаме винаги да унищожим нащо българското ... и в националния е така. Броиме грешките 1 по 1 на Бербатов, а другите правят двайсет пъти повече грешки и не могат да направят 1 пас, ама Бербатов сгреши 1,2 пъти и после .. го храните за конкретните една, две грешки.

macho87
25.02.2009 11:52

стига сте плюли бербо , прекалено много се задълбочавате в играта , защо не обърнете внимание към играта на роналдо който вчера безрезултатно се опитваше да мами с изтърканият му финт.За мен бербо игра що годе добре , искаше топката , играеше с нея , но и неговите съотборници не го търсеха достатъчно.Наи-добра показаха евра и сун джи според мен.

MeToDueB
25.02.2009 11:49

хаха .. не защото е българин, но от началото на сезона Бербатов е най-добрия играч на Юнайтед, заедно с Видич и Ван Дер Саар. За такива важни битки не е Кристиано Роналдо, въпреки че е добър, но е много лаком и действията му на терена влиаят отрицателно върху играта на отбора. Бербатов е точно за такива мачове, но трябва до него да играе или Тевес или Рууни, а по-добре и двамата. Роналдо трябва или да му се накара Сър Алекс да подава повече или да не го пуска... а Бербатов си е идеален. Никога не егоист, подава и спечели не 1 не 2 не 3 а много мачове на отбора през тоя и миналия месец. Неслучайно има най-много асистенции в отбора и головете вече не са му малко. Не разбираш от футбол ти

debelarica1234
25.02.2009 11:39

Като фен на Манчестър Юнайтед съм спокоен и смея да твърдя,че с лекота ще отстраним Интер.Юнайтед игра кажи речи с резер вния си състав отсъстваха Рууни,Тевес,Видич,Скоулс.А що се отнася до Бербатов мисля,че е време да бъде ,,РАЗКРИТ,,от сър Алекс и да потърка пейката.Не е играч Митко за такива важни битки като тази с Интер.Той по скоро е играч за мачове с Болтън и Хъл Сити.За мен самия трансфер на Бербатов на Олд Трафорд беше безсмислен да дадеш 30 милиона паунда за играч който играе на приливи и отливи и във важните мачове обикновено се крие си е равно на самоубийство.Повечето хора в България няма да се съгласят с мен но надявам се времето да им го покаже.